Potvrđeno: Sukob migranata u Bihaću, jedana osoba ubijena, jedna povređena

Jedna osoba je ubijena, a jedna teško povređena u sukobu migranata do kojeg je došlo u Žegarskom polju kod Bihaća.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 07.06.2021.

12:26

Potvrđeno: Sukob migranata u Bihaću, jedana osoba ubijena, jedna povređena
Ilustracija: Depositphotos/dechevm

Kako javlja portal "Kliks", tokom sukoba je navodno korišćeno vatreno oružje.

Uprava policije Unsko-sanskog kantona (USK) i Kantonalnog tužilaštva potvrđili su da je dva sata iza ponoći u bihaćkom naselju Žegar došlo do međusobnog sukobu migranata, u kojem je jedna osoba smrtno stradala.

"Na području naselja Žegar i venca ispod Plješevice u ranim jutarnjim satima dogodila su se krivična dela ubistva i ubistva u pokušaju. Jedno lice je zadobilo telesne povrede opasne po život usled kojih je nažalost preminulo, dok je druga povređena osoba hospitalizovana u Kantonalnoj bolnici ''Dr. Irfan Ljubijankić'' gde joj pružena adekvatna lekarska pomoć. Oštećena lica su migranti, odnosno državljani Avganistana i Pakistana”, izjavila je glasnogovornica Kantonalnog tužilaštva USK Jasmina Husić.

U toku je detaljna istraga, s ciljem pribavljanja dokaza, utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja, kao i pronalaska počinioca ovih krivičnih dela.

Na mesto događaja izašle su specijalne policijske snage, a građani okolnih naselja su veoma uznemireni, piše portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: