Ubio ženu i dete u Centru za socijalni rad, ranjeno troje

Muškarac je nožem ubio ženu i udavio četvorogodišnje dete ispred Centra za socijalni rad Rakovica.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 12.07.2017.

16:26

Ubio ženu i dete u Centru za socijalni rad, ranjeno troje
Foto: Filip Vidojeviæ

Kako se navodi, dete je bilo u teškom stanju, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.

Tom prilikom poveđene su još tri osobe, radnici Centra.

Oni su, kako se navodi, pokušali da razdvoje muškarca i ženu, teže su povređeni i prebačeni su na VMA.

Na mesto incidenta došle su najpre dve, a potom još dve ekipe Hitne pomoći, a kada su stigle, dete nije disalo.

"Po protokolu, prionulo se reanimaciji, koja je dugo trajala, nažalost bezuspešno", kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Navela je da su sa teškim povredama na Vojnomedicinsku akademiju prevezeni muškarac (37) i dve žene (45 i 48). Muškarac je doveo dete u Centar za socijalni rad kako bi ga vratio majci, u kontrolisanim uslovima. Međutim, ispred Centra je došlo do svađe, kada je muškarac napao ženu i dete.

Napadač je odmah uhapšen, a uviđaj je u toku.

Zasad detalji zločina nisu poznati.

Prošle nedelje muškarac M. L. je ubio bivšu suprugu tupim predmetom u Centru za socijalni rad Novi Beograd i to pred njihovom decom.

Nakon bekstva, on se bacio pod voz.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović osudio je "monstruozni zločin" je dodao da se zločin dogodio na parkingu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Napadač je vraćao dete majci kada se tragedija dogoila. Tom prilikom povređena su tri radnika Centra kojima su nanete teške telesne povrede, ali nisu životno ugroženi.

Stefanović je naveo da će biti preduzete hitne mere.

Upitan da li je ubica imao policijski dosije, ministar je rekao da je osuđivan zbog nelegalnog držanja oružja još 2010. godine, kao i zbog jednog razbojništva.

Takođe, dodao je da su supružnici bili u brakorazvodnoj parnici u kojoj je bilo dosta međusobnih opstužbi za sprečavanje viđanja deteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

272 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: