Politika 39

24.05.2024.

8:44

Za njih je "strašna mašina", a za nas najveći sin Srbije; Neverovatan uspeh Vučića u Njujorku VIDEO

Mediji u regionu, čije zemlje su glasale za sinoć usvojenu Rezoluciju o Srebrenici naveli su da je neuspeh da se postigne većina zapravo diplomatski uspeh predsednika Srbije, pišu Novosti.

Izvor: Novosti

Za njih je "strašna mašina", a za nas najveći sin Srbije; Neverovatan uspeh Vučića u Njujorku VIDEO
TANJUG/ STR/ bg

Podeli:

Čak je i Zlatko Lagumdžija odao priznanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na energiji i snazi u borbi protiv Rezolucije o Srebrenici.

Stalni predstavnik Sarajeva u UN priznao je za FTV da se nikada u svom životu nije suočio sa protivnikom ili kako je preciznije naveo, sa "strašnom mašinom", koja je uložila toliko energije i snage da smanji uticaj njega, njegovog tima, glavnih sponzora, kosponzora i ostalih evroatlatnskih saveznika.

Takođe, neki su navodili i da je Aleksandar Vučić "strašna mašina", ali, kako je objavljeno na društvenim mrežama, za srpski narod on je "jedan od njegovih najvećih sinova. Vučić je podvigom u Njujorku ispisao najponosnije stranice naše istorije"

Osim toga, Lagumdžija se osvrnuo i na potez predsednika Vučića koji se usred GS UN ogrnuo srpskom trobojkom, a kako je rekao, to nikada ranije nije bilo viđeno.

Predsednik Vučić se žrtvovao za svoj narod i zemlju. Ne zanima nas kako će "strašna mašina" Vučić završiti u istoriji onih koje je pobedio, jer ono što je važno jeste da će u srpskoj istoriji završiti kao jedan od njegovih najvećih sinova, navode Novosti.

Podeli:

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: