Politika 35

23.05.2024.

19:26

Vučić ukazao na veliku nepravdu: "Uradili su sve da nas ponize. Mi smo naš narod vinuli u visine" VIDEO

Aleksandar Vučić obraća se srpskim medijima iz UN.

Izvor: B92.net

Vučić ukazao na veliku nepravdu: "Uradili su sve da nas ponize. Mi smo naš narod vinuli u visine" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Predsednik Srbije se zahvalio snima na početku.

"Ako pogledate taj raspored više od dve trećine stanovnika zemaljske kugle je bilo na našoj strani. Hoću da se zahvalim Kini i Rusiji, ali i Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji su bili optuživani. Klanjam se Bin Zajedu", započeo je on i dodao ko je još podržao Srbiju.

"Neverovatno kakvi su pritisci bili i šta su sve radili, ali mi smo se borili. Sve su pravili da bi podele bile sve veće. Mislim da su ljudi u Srbiji danas bili ponosni i poseban pozdrav našem narodu".

"Ovo se prvi put dogodilo da nije jednoglasno", naglasio je on i dodao da 107 zemalja nije želelo da se usaglasi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

"Ja sam večeras ovde završio karijeru. Uradio sam sve, a oni su uradili sve da nas ponize. Svakome je jasno kakav je krajnji rezultat. Mi smo naš narod vinuli u visine", dodao je on i rekao da su im branili da unose srpsku zastavu.

"Mi se nismo oslanjali na pomoć iako smo je imali sa mnogo strana sveta, od naših prijatelja i braće. Nikada to nećemo zaboraviti. Sutra moramo da nastavimo da radimo. Razgovaraću sa bošnjacima u Srbiji, jer moramo da živimo zajedno", dodao je.

"Bilo je licemerno sve to oko amandmana. Mi smo 15 minuta pre početka sednice morali ljudima da objašnjavamo da to nisu naši amandmani. Sve trikove smo izdržali, svi su nas potcenjivali. Njihove procene su bile da će ukupno biti uzdržanih i onih protiv 40/50, a nas je bilo 107. Hvala svima koji su bili uz nas", zaključio je on.

Podeli:

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: