Četvrtak, 21.09.2023.

09:52

Danas nastavak suđenja Belivukovoj grupi

U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi ispitivanjem svedoka trebalo da se nastavi suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Izvor: B92

Danas nastavak suđenja Belivukovoj grupi
Foto: Profimedia

Pripadnici te grupe terete se za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Danas bi trebalo da svedoči Aleksandra Ž., vlasnica kuće u Surduku u kojoj je, kako se navodi u optužnici, spaljeno telo Gorana Mihajlovića.

Aleksandra Ž. je inače supruga Radoja Ž. rodjaka navodnog vodje kavačkog klana Radoja Zvicera.

Početkom sedmice na suđenju je ispitan i I.S., kojeg su pripadnici grupe, kako se sumnja, silovali i zlostavljali u bunkeru na stadionu FK Partizan.

Tokom njegovog svedočenja suđenje je bilo zatvoreno za javnost.

Pre oštećenih i svedoka ispitani su okrivljeni-saradnici Bojan Hrvatin, Nikola Spasojević i Srđan Lalić koji su se nagodili sa tužilaštvom da za manju kaznu zatvora pričaju svoja saznanja o krivičnim delima za koja se grupa tereti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: