Info

Ponedeljak, 31.01.2022.

09:47

Klačar: "Biće tenzija, incidenata" VIDEO

Izvršni direktor CeSID-a Bojan Klačar prokomentarisao je nedavna istraživanja javnog mnjenja pred izbore koji će biti održani u aprilu.

Izvor: B92, Prva TV

Klačar:
Printskrin: TV Prva

Kako je istakao u razgovoru za TV Prva da kod istraživanja "treba gledati trendove".

"Ovo istraživanje (agencije Faktor plus) je važno, ali izborna kampanja će doneti nova lica... Imamo taj mozaik ključnih igrača, čeka se objava kandidature Aleksandra Vučića i nosioca liste na parlamentarnim izborima", kazao je Klačar.

Govoreći o istraživanju Faktoru plus, on je naveo da je nezahvalno "prognozirati ko će preći cenzus".

"SNS je iznad 50 odsto, koalicije oko Narodne stranke je druga po snazi", prokomentarisao je Klačar.

Ovaj stručnjak je takođe govorio o koaliciji Srpske napredne stranke i Socijalitičke partije i naveo da na izborima "ne treba gledati čistu matematiku".

"Odvojeni nastupi stanaka mogu da donesu veći broj glasova. Ako idete na odvojene liste, niko iz SNS-a ili SPS-a ne može da bude nezadovoljan... To je bila procena stranke", naveo je on za TV Prva i kazao da ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko podrška socijalistima bude manja nego što je bila.

Klačar je naveo da je pred nama "tenzična kampanja".

"Biće teška kampanja za praćenje, biće tenzija, različitih incidenata... Bilo bi dobro da političke stranke da ostanu u racionalnim konotacijama", objasnio je on.

Opširnije pogledajte u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: