WoT – najava specijala za april

Sledećeg meseca ćemo kao Top of the tree tenk imati sovjetski T-100 LT ali i još mnogo interesantnih specijala kako za iskustvo tako i različite popuste pošto će WoT u Evropi napuniti 7 godina.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Petak, 30.03.2018.

09:53

WoT – najava specijala za april
Foto: Wargaming

U martu je Top of the tree bio sovjetski Object 430U a igrači su glasali tako da ponovo jedan sovjetski tenk bude u fokusu. U pitanju je izuzetno brz, solidno oklopljen i najbitnije – jako nizak, Tier X laki tenk koji može zaista napraviti jako veliki problem na bojištu protivničkom timu. Kao i obično sva vozila u ovoj grani do Tier V su na popustu 50% za kredite a ostala na popustu od 30%. Ako u toku meseca istražite i kupite ovaj tenk dobijate još misiju da pobedite u 50 partija u naredna dva meseca nakon čega dobijate solidan broj personalnih rezervi.

Od 7. do 9. aprila nas očekuju misije za iskustvo a glavni događaj u mesecu će biti od 12. do 15. aprila kada se obeležava rođendan WoT EU servera i mogu se očekivati veliki popusti ali i posebne misije.

Nakon toga od 21. do 24. aprila je specijal za posadu dok će poslednji vikend biti posvećen Tigar tenkovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: