Esports B92.net

WoT

WoT – novi update za konzole donosi Ramba i Čak Norisa u igru!

World of tanks za konzole je dobio novi update 6.0 koji donosi novi engine sa brojnim grafičkim poboljšanjima, novi interfejs i slično ali je najinteresantnija novina Sezona 3 koja vam u igru donosi tri legendarna akciona junaka iz 1980ih godina kao komandire tenkova – Džona Ramba iz Rambo serijala, Snejka Pliskina iz Bekstvo iz Nju Jorka i Bekstvo iz LA, kao i pukovnika Džemska Bradoka koga glumi legendarni Čak Noris u Missing in Action serijalu, jedna od onih uloga po kojoj je Čak postao poznat kao neuništivi akcioni junak.

WoT sreda 16.12. 09:15 Komentara: 8

WoT – Za Novu godinu stiže Čak Noris!

World of tanks svake godine tradicionalno ima novogodišnji specijal koji se ponavlja i ove godine gde dobijate popuste, sakupljate poene, dobijate nagrade, ali je ove godine to upotpunjeno jednim pravim akcionim junakom koji stiže u igru – Čak Noris!

WoT petak 4.12. 13:02 Komentara: 14

WoT – predstavljamo Haloween 2020 event

Haloween event u World of Tanks je počeo 26. oktobra i traje do 9. novembra 2020. godine i jedan je od najvećih i najzanimljivijih do sada pa smo odlučili da napravimo video sa malo detaljnijim prikazom za one koji možda nisu stigli da isprate šta se tu sve događa a možda bi im bilo interesantno da pogledaju pre nego što probaju.

WoT sreda 28.10. 13:41 Komentara: 10

WoT – Stiže najstrašniji Haloween događaj do sada!

U World of Tanks će od 26. oktobra do 9. novembra biti aktuelan do sada najveći Haloween događaj a koji je rađen u saradnji sa ljudima koji su učestvovali na kreiranju poznatog Silent Hill serijala Horor igara. Bićete ubačeni u misteriozni grad Mirni-13 i samo vas saradnja sa drugim igračima i dobra taktika mogu izbaviti.

WoT petak 23.10. 14:53 Komentara: 17

WoT Predstavljamo STG Guard

Ruski srednji tenkovi su sinonim za jača vozila u okviru World of Tanks tako da je uvek interesantno videti šta neki od njih može, pogotovu ako ga možete uzeti za bonds a ne za gold. STG Guard je tenk koji je pristuan već neko vreme u igri i karakteriše ga kupola na zadnjem delu vozila, dobar alpha dmg, relativno neprecizan top i relativno solidan oklop. Da li je to dovoljno da se opredelite za njega?

WoT petak 18.09. 09:58 Komentara: 11

Intervju Viktor Kišlji – 10 godina World of Tanks

Deset godina je prošlo od kako je MMO fenomen World of Tanks krenuo u osvajanje igračke populacije. Taj jubilej smo iskoristili da popričamo sa osnivačem kompanije Wargaming i kreatorom igre World of Tanks gospodinom Viktorom Kišljijem. Kakav je pogled na prethodnih 10 godina, šta se planira u budućnosti ali i kakvi su uslovi kreiranja jedne ovakve igre u toku globalne pandemije koja je prouzrokovala da pričamo preko Zoom-a a ne uživo na nekom velikom događaju su samo neke od tema kojima smo se pozabavili.

WoT sreda 9.09. 10:13 Komentara: 9

WoT Predstavljamo T26E5 Patriot

Tenk koji se pojavio dosta davno i bio jedan od najboljih, u međuvremenu malo više gurnut ka nekom srednjem rangu ali i dalje vrlo zabavan i dobar. Karakterišu ga klasične karakteristike američkih teških tenkova – relativno slab trup i odlično oklopljena kupola u kombinaciji sa dobrom depresijom topa čini Patriot odličnim hull-down tenkom koji se može suprotstaviti i značajno jačim protivnicima.

WoT četvrtak 3.09. 10:57 Komentara: 0