Hearthstone: Igrajte Brawl svetskih šampiona!

Još jedna nedelja, još jedan novi Tavern Brawl je stigao u Hearthstone.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 18.01.2018.

01:46

Hearthstone: Igrajte Brawl svetskih šampiona!

Ali, ovoga puta, to nije bilo kakav Brawl, već Brawl svetskih šampiona – Hall of Champions! Naime, u ovom Brawlu igrači nasumično dobijaju jedan od 12 špilova koje su svetski Hearthstone prvaci, Pavel, Firebat i Ostkata, nosili na BlizzCon onih godina kada su postali svetski prvaci.

Ovo je jedinstvena prilika da vidimo kako će se najbolji špilovi iz različitih meta pokazati jedni protiv drugih, ali i jednostavno prilika da se posle puno vremena ponovo oprobamo u nekim špilovima koje smo svi voleli da igramo i mrzeli da igramo protiv njih, a koje više nije moguće igrati zbog nerfova.

Čuveni špilovi kao što su Undertaker Hunter, Oil Rogue i Combo Druid, ovde su u svojim “punim” varijantama, gde su karte u izvornim nenerfovanim oblicima. Blade Flurry košta dve mane, Ancient of Lore vuče dve karte, Undertaker raste za +1/+1… Svi užasi bivših Hearthstone meta na jednom mestu.

Simpatičan detalj je i to što umesto našeg imena uvek stoji ime onog igrača čiji je špil, a uz svaki špil ide i neki mali komentar vezan za igrača koji ga je nosio na svetkom prvenstvu i taj špil.

Ovaj Brawl nam je stigao u čast Hearthstone svetkog prvenstva koje počinje sutra, i trajaće do ponedeljka rano ujutru. A sad odosmo da igramo Oil Roguea.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: