Stigao je eFootball 2023 apdejt i trejler za novu sezonu!

Dugoiščekivani eFootball apdejt je konačno stigao, što znači da je zvanično počela druga sezona Konamijeve fudbalske simulacije!

eSports

Izvor: B92

Četvrtak, 25.08.2022.

17:55

Stigao je eFootball 2023 apdejt i trejler za novu sezonu!
Foto: Konami

Iako je Konami sada već pre više od dve godine najavio velike stvari za ovu igru, ona još uvek nije došla na mesto kakvo smo očekivali. Ipak, situacija je drastično bolja nego što je bile pre godinu dana, a sada je postala još bolja.

Nakon Lionela Mesija, Nejmara i Takefusa Kuboa, eFootball je predstavio dva nova ambasadora igre, Trenta Aleksandra Arnolda i Bruna Fernandesa. Rekreirajući njihove poteze i pokrete kroz motion capture sistem, Konami će pokušati da unapred gejmplej. Sve to možete očekivati sa narednim eFootball 2023 apdejtom.

Dva čuvena kluba, velika rivala, AC Milan i Inter, dolaze u igru. Zajedno sa njima stiže još jedan partner, Club America iz Meksika, kao i kompletna liga iz koje potiče!

Opširnije o svim dodacima možete pročitati na sledećem linku!

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: