SteelSeries najavio nove Arena zvučnike za gejmere

Posle renomirane Arctis franšize, SteelSeries pokreće veliku revoluciju na tržištu gejming opreme sa novom serijom zvučnika – Arena 3, Arena 7 i Arena 9.

eSports

Izvor: RUR

Sreda, 24.08.2022.

17:14

SteelSeries najavio nove Arena zvučnike za gejmere
Foto: SteelSeries

Jedan set Arena zvučnika dolazi sa dva prednja zvučnika, jednim centralnim, dva bežična surround zvučnika, kao i jednim sabvuferom. Svaku individualnu frekvenciju možete podešavati pomoću Sonar Audio Software Suit softvera, koji besplatno možete preuzeti na zvaničnoj SteelSeries stranici.

SteelSeries tvrdi da su Arena zvučnici specifično dizajnirani kako bi što bolje preneli atmosferu igre, pogotovo imerzivnih naslova kao što su Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption II, God of War, Call of Duty, Assassin’s Creed, Destiny 2, i mnogi drugi.

Sa standardnom USB konekcijom možete se povezati sa PC, Mac i PlayStation, dok se pomoću 3,5mm Aux priključka možete povezati sa mobilnim telefonom, tabletom, televizorom i drugim audio uređajima. Tu je naravno i opcija klasične, bežične Bluetooth konekcije.

Arena 3, Arena 7 i Arena 9 zvučnici se prodaju po sledećim cenama:
  • Arena 3 – 149,99€
  • Arena 7 – 329,99€
  • Arena 9 – 599,99€


Za dodatne informacije posetite SteelSeries.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: