Esports B92.net

Procureo novi Valorant agent Killjoy

Riot je čini se sasvim slučajno prikazao Killjoy, novog Valorant agenta, koji bi verovatno trebalo da izađe početkom avgusta. Već smo imali priliku da vidimo neke leak-ove, ali ovo je mnogo konkretniji slučaj.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Fanovi ovog tactical shooter-a su pre samo nekoliko sati nabasali na interesantnu stranicu Riot-ovog zvaničnog Valorant sajta. Na stranici nije bilo nikakvih slika, ali smo na vrhu imali priliku da vidimo privremeni naslov, ”Enter Killjoy”, koji je potvrdio ime novog agenta. Ovako je izgledala kada smo je prvi put zatekli:

Na stranici je takođe bio objavljen kratak opis njenih sposobnosti, kao i njihov video prikaz. Klipovi su ubrzo obrisani, a uskoro zatim i cela stranica. Na njoj sada možete da vidite samo ovu poruku:

Kratki opisi njenih sposobnosti su nam dali solidan uvid u njen stil igre. Deluje nam kao klasičan ”turret heroj”, koji svom standardnom arsenalu raznovrsnih oružja, pridružuje i lično konstruisane robotiće.

1. Alarmbot

Postavlja robota koji će se zaleteti na prvu metu u range-u. Robot radi damage i ostavlja debuff od koga primate duplu štetu od svih drugih izvora.

2. Turret

Postavlja nepokretni turret koji puca sve protivnike u konusu od 180 stepeni. Turret možete da pokupite u bilo kom trenutku.

3. Nanoswarm

Baca granatu koja ne eksplodira, već ponovnom aktivacijom pušta roj nanorobota, koji radi damage neprijateljima.

4. Lockdown

Postavlja nepokretnu mašinu koja, čini se, ”zamrzava” protivnike. Možete da je uništite doduše

Kako vam se čini Killjoy?

strana 1 od 4 idi na stranu