Esports B92.net

Poznati strimer napadnut u svojoj kući

Popularni twitch strimer DrDisRespect je sinoć morao da isključi svoj strim, zato što je čuo da neko puca na njegovu kuću. Navodno je pucano iz kola koja su prolazila ulicom, ali na svu sreću niko nije povređen. Metak je prošao kroz prozor na spratu, a kako on kaže ovo je drugi put u 2 dana da je neko pucao na njegovu kuću.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Inače DrDisRespect živi sa ženom i ćerkom. Još nije poznato da li je napadač direktno hteo da naškodi Doc-u ili je ovo još jedan pokušaj twitch četa da napravi foru. Nije prvi put da se dešava da poznati strimeri imaju problema sa ”šalama” svojih fanova. Ranije popularni trend bio je ”swatting”, gde bi fanovi prijavili da se na adresi u kojoj živi strimer, dešavaju određene nelegalne akcije, nakon čega bi reagovala policija. Iako su se dešavale takve stvari, ovo je prvi put da strimer bude direktna meta pucnajve.

Izvor: RUR

Ostalo

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Ostalo petak 28.09. 13:54 Komentara: 2

CS:GO - FACEIT napravio kratke filmove o igračima

FACEIT, organzitaor CS:GO mejdžora u Londonu je prethodnih dana na svom Youtube kanalau okačio 3 klipa, o 3 različita profesionalna CS:GO igrača. U klipovima koji traju 5-10 minuta, možemo da vidimo neke intersantne životne priče igrača koji učestvuju u Londonu.

CS:GO četvrtak 20.09. 16:18 Komentara: 0

Artifact nam je ovih dana predstavio još nekoliko novih karata

Na PAX West-u smo imali priliku da po prvi put da vidimo kako izgledaju neki deckovi u novoj igri. Tokom tih par dana, igrači su mogli da isprobaju jedan od četiri decka, koji su unapred bili napravljeni. Na oficijalnoj Artifact tviter stranici, Valve se ovih dana pobrinuo, da skoro svaki dan vidimo bar jednu novu kartu.

Ostalo utorak 18.09. 17:14 Komentara: 4
strana 1 od 3 idi na stranu