Esports B92.net

Ostalo

Pregled: SteelSeries Apex 7

Steelseries je krenuo u obnavljanje svoje game proizvoda i do nas je što se tastatura tiče prvo stigao što bi se reklo rečnikom mobilnih telefona – flagship model. Apex 7 je relativno klasična tastatura ali na kojoj je sve pojačano do maksimuma jer ona treba da izazove divljenje i zavist kod drugih.

Ostalo utorak 3.12. 10:42 Komentara: 1

Pregled: SteelSeries Sensei Ten

Retko koji model toliko utiče na reputaciju jednog proizvođača gejming periferija kao što je to bilo sa modelom Sensei i kompanijom Steelseries. Da, pravili su oni miševe i pre i posle njega, ali jednostavno Sensei je nekako bio baš ikona u SS portfoliu proizvoda. Upravo zato se i dugo očekivao njegov naslednik koji je konačno i stigao!

Ostalo petak 22.11. 15:45 Komentara: 3

Pregled: Logitech G815 i G915

Gejming industrija stalno ide napred i to znači da stalno pokušava i da pronađe nove i inovativne načine kako se ljudi igraju. Tako je neko došao na ideju da bi bilo dobro napraviti mehaničku gejming tastaturu sa low profile – niskim tasterima kakve obično viđamo na laptopovima ili recimo na Apple proizvodima. Logitech je tu implementirao i svoje potpuno nove svičeve tako da smo dobili izuzetno zanimljiv rezultat.

Ostalo sreda 20.11. 14:20 Komentara: 4

Otvorene prijave za 5G Gejming Arenu

Telenor i RUR vas pozivaju na veliki 5G Gejming Arena Fortnite, Clash Royale i Brawl Stars turnir u Tehnološkom Parku na Zvezdari. Ovaj događaj će se održati od 26-28. novembra, tako što će se svaki dan biti posvećen jednoj igri.

Ostalo sreda 13.11. 20:45 Komentara: 0

Pregled: MSI GTX 1660Ti Armor OC i Gaming X

Nvidia je ambicionzno započela kampanju za RTX grafičke kartice koje imaju Ray Tracing mogućnosti ali se ispostavilo da ih i malo naslova podržava za sada, a i da su poprilično poskupe. Kako konkurencija ne sedi skrštenih ruku Nvidia se našla u problemu gde nije imala aktuelne kartice srednjeg ranga pa su odlučili da urade osvežavanje svojih modela bez RTX instrukcija i tako smo dobili jednu od traženijih kartica trenutno – GeForce GTX 1660 Ti.

Ostalo utorak 12.11. 16:10 Komentara: 10

RUR PES20 turnir, Games.con 2019

#levelovatisemora pa tako Games.con doživljava još jedan rođendan i proslavlja ga sa vama gejmerima na najbolji mogući način – turnirima. RUR Esports će ugostiti najbolje igrače sportskih igara na konzolama na najvećem domaćem gejming festivalu koji se održava od 6-8 decembra.

Ostalo petak 8.11. 12:47 Komentara: 0

REVIEW: Lenovo Legion Gaming Headset

Lenovo pokušava da se probije na tržište gejminga kako svojim desktop i laptop računarima, monitorima, tako i periferijama. Na red su došle i gejmerske slušalice koje su u mnogim stvarima zaista impresionirale, ali negde kao da je plaćen danak neiskustvu.

Ostalo četvrtak 7.11. 16:04 Komentara: 0

RUR FIFA20 turnir, Games.con 2019

#levelovatisemora pa tako Games.con doživljava još jedan rođendan i proslavlja ga sa vama gejmerima na najbolji mogući način – turnirima. RUR Esports će ugostiti najbolje igrače sportskih igara na konzolama na najvećem domaćem gejming festivalu koji se održava od 6-8 decembra.

Ostalo četvrtak 7.11. 11:44 Komentara: 0

Rur organizuje brojne turnire na ovogodišnje Games.conu

Games.con je najveći festival gejminga i pop kulture u regionu i ove godine kao i prethodnih, RUR če organizovati brojne turnire od 6-8. decembra. Pod sloganom #LevelovatiSeMora, Games.con predstavlja najnovije svetske gejming hitove hitove, tehnološke inovacije i turnire sa brojnim vrednim nagradama.

Ostalo četvrtak 31.10. 18:03 Komentara: 1

Warcraft III: Reforged Beta počinje ovog vikenda

Dugo iščekivani izlazak Warcraft trojke nam je sve bliži, što nam i nagoveštava izlazak multiplayer Beta vezije ovih dana. Ova vest stigla je sinoć i obradovala je veliki broj fanova, te će igrači za par dana moći da isprobaju Human i Ork rase u 1v1 i 2v2 mečevima. Undeadovi, Night Elfovi, kao i ostale mape stižu u narednim nedeljama.

Ostalo sreda 30.10. 13:25 Komentara: 11
strana 1 od 2 idi na stranu