Esports B92.net

Ostalo

Esports ekipe sa najvećom zaradom u 2020. godini

2020. je definitivno bila jedna jako čudna godina. Niko nije uspeo da izbegne uticaj pandemije korona virusa, pa ni globalna esports scena. Kako je ekonomija postala nestabilnija, tako su opadali nagradni fondovi i plate igrača, dok su otkazani LAN turniri ipak napravili najveću pometnju. Neki od najvećih su Counter Strike: Global Offensive major u Riu sa nagradnim fondom od 2 miliona i Dota 2 The International 10 šampionat, koji je uspeo da prikupi preko 40 miliona dolara. Mnoge ekipe su zato bile primorane da prave velike izmene u svojim sastavima, ili čak u potpunosti napuste scenu.

Ostalo sreda 6.01. 18:50 Komentara: 1

Srbija druga na regionalnom IeSF Šampionatu

Zbog pandemije Korona virusa, IeSF je doneo odluku da se neće održati veliko finale Svetskog prvenstva za 2020. godine, već da je šampionat okončan sa regionalnim kvalifikacijama koje su se održale u novembru i na kojim je Srbija uspela da se domogne jedne srebrne medalje.

Ostalo ponedeljak 4.01. 15:30 Komentara: 0

Srpski reprezentativci potpisali za Romu

Srpski reprezentativci u video igri eFootball PES21, Stefan ”Kepa” Slavković i Marko ”Roksa” Roksić, su ovih dana ostvarili dečačke snove, pošto su potpisali za jedan od najpoznatijih svetskih fudbalskih klubova, Romu.

Ostalo ponedeljak 23.11. 15:44 Komentara: 5
strana 1 od 2 idi na stranu