Esports B92.net

Ostalo

Nakon Gla1ve-a i Xyp9x odlazi na pauzu

Iako smo pre samo par nedelja gledali Astralis kako dominira na Road to Rio turniru, izgleda da nije sve tako savršeno. Pre samo nedelju dana saznali smo da je Astralis ostao bez svog kapitena, Gla1ve-a, koji je odlučio da uzme produženu pauzu jer se oseća premoreno zbog velikog broja turnira. Danas saznajemo da to nije jedina promena u ekipi Astralisa, pošto će i Xyp9x takođe biti van servere u narednom periodu.

Ostalo sreda 27.05. 17:44 Komentara: 2

Srbija poražena u finalu UEFA eEuro 2020

Možda ove godine nećemo gledati evropsko prvenstvo u fudbalu, na kojem je učešće Srbije i dalje pod velikim znakom pitanja, ali smo zato ovog vikenda mogli da gledamo evropsko prvenstvo u PES-u 2020, na kojem je naša zemlja dogurala čak do finala, gde je poražena od Italije sa 3-1.

Ostalo ponedeljak 25.05. 18:01 Komentara: 9

Kepa doneo Srbiji novu pobedu u Ligi Nacija

Juče se odigralo drugo kolo PES2020 Lige Nacija, gde se Srbija nalazi u grupi sa Gruzijom, Azerbejdžanom i Ukrajinom. Kao i u prvom kolu, gde je slavio sa 2-0, predstavnik naše zemlje, Stefan ”Kepa” Slavković je uspeo da osigura prolaz u dalji krug pobedom nad Azerbejdžanom.

Ostalo petak 22.05. 13:38 Komentara: 6

IRL Valorant turnir

Prošlog meseca u svetu gejminga pojavila se nova video igra koja je u veoma kratkom vremenom periodu prikupila ogroman broj igrača. Samim tim, RUR i Logitech su odlučili da za vas pripreme jedan onlajn turnir koji će biti otvoren za svakoga.

Ostalo sreda 20.05. 17:22 Komentara: 0

Stigle velike promene u novom Valorant peču

Da smo znali da je Sage ipak malo prejaka, jesmo, ali i Riot je, zbog čega je dobila svoje prve veće nerfove. To naravno nije sve, pošto nas je u peču 0.50 sačekao još veliki broj promena, koje će kompletno promeniti igru.

Ostalo sreda 13.05. 18:02 Komentara: 5

EVO 2020 takođe otkazan

Najveći svetski turnir u tabačinama pridružio se listi događaja otkazanih zbog pandemije Korona virusa. Organizatori su na svom tviteru objavili da je bitka izgubljena i da je turnir u Las Vegasu za 2020. godinu otkazan, ali da će se umesto toga održati online takmičenje.

Ostalo nedelja 3.05. 23:13 Komentara: 2

Apex Legends zvanično predstavio novog lika

Iako je ova informacija odavno procurela na tviteru, Respawn je sada i zvanično predstavio najnoviju junakinju svoje Battle Royale igre, Lobu. Još od trenutka kada se pojavio trejler za Revenanta, znali smo samo da je pitanje vremene kada će se devojčica iz tog klipa pojaviti sa željom za osvetu.

Ostalo petak 1.05. 20:46 Komentara: 3

Sutra stiže Ranked u Valorant

O ovome se dosta pričalo u proteklih par dana, ali ljudi nisu očekivali da će se desiti ovako brzo. Serveri se gase sutra ujutru od 3:30 do 9:00 i kada se sve stabilizuje u igri ćete moći da isprobate Ranked.

Ostalo utorak 28.04. 19:57 Komentara: 2
strana 1 od 3 idi na stranu