Esports B92.net

Ostalo

Pregled: SteelSeries Rival 650

Nekada davno su bežični miševi bili da kažemo bauk u svetu gejminga – konekcija se prekidala, dešavalo se lagovanje kursora, različite smetnje i sl. Međutim u poslednjih godinu dana sve češće viđamo miševe koji nude iste ili čak u nekim segmentima bolje performanse bez kabla nego sa kablom. Upravo jedan od tih je i Rival 650.

Ostalo petak 27.12. 12:23 Komentara: 12

Nemačka uvela posebnu vizu za esportiste

Iako 2020. godina još uvek nije počela, nemačka esports zajednica može da krene da se raduje predstojećoj sezoni. Nemačka je zvanično uvela specijalnu esports vizu, koja će stupiti na scenu na proleće 2020. godine.

Ostalo četvrtak 26.12. 15:44 Komentara: 5

Zvezda ”Crnog Pantera” invesitra u esports organizaciju

Poznati američki glumac Majkl B. Džordan, koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima ”Crni Panter” i ”Creed” se pre neki dan pridružio listi poznathi ličnosti koje su investirale u esports. Prema raznim navodima stranih medija, Majkl je investirao u Andbox, esports organizaciju čiji je vlasnik direktor Njujork Metsa.

Ostalo četvrtak 26.12. 14:14 Komentara: 0

Srpski predstavnici završili učešće na svetskom IeSF prvenstvu

Svetsko gejming IeSF prvenstvo počelo je pre nedelju dana u prestonici Južne Koreje, a Srbija je na istom imala predstavnike u tri različite igre: PES 2020, Tekken 7 i Dota 2. Iako smo se nadali da će naši uspeti da se vrate sa medaljama, ovoga puta će se vratiti praznih ruku, ali ostvaren rezultat u svakom slučaju nije razočaravajuć.

Ostalo utorak 17.12. 11:30 Komentara: 0

Pregled: SteelSeries Apex 7

Steelseries je krenuo u obnavljanje svoje game proizvoda i do nas je što se tastatura tiče prvo stigao što bi se reklo rečnikom mobilnih telefona – flagship model. Apex 7 je relativno klasična tastatura ali na kojoj je sve pojačano do maksimuma jer ona treba da izazove divljenje i zavist kod drugih.

Ostalo utorak 3.12. 10:42 Komentara: 1

Pregled: SteelSeries Sensei Ten

Retko koji model toliko utiče na reputaciju jednog proizvođača gejming periferija kao što je to bilo sa modelom Sensei i kompanijom Steelseries. Da, pravili su oni miševe i pre i posle njega, ali jednostavno Sensei je nekako bio baš ikona u SS portfoliu proizvoda. Upravo zato se i dugo očekivao njegov naslednik koji je konačno i stigao!

Ostalo petak 22.11. 15:45 Komentara: 3

Pregled: Logitech G815 i G915

Gejming industrija stalno ide napred i to znači da stalno pokušava i da pronađe nove i inovativne načine kako se ljudi igraju. Tako je neko došao na ideju da bi bilo dobro napraviti mehaničku gejming tastaturu sa low profile – niskim tasterima kakve obično viđamo na laptopovima ili recimo na Apple proizvodima. Logitech je tu implementirao i svoje potpuno nove svičeve tako da smo dobili izuzetno zanimljiv rezultat.

Ostalo sreda 20.11. 14:20 Komentara: 4

Otvorene prijave za 5G Gejming Arenu

Telenor i RUR vas pozivaju na veliki 5G Gejming Arena Fortnite, Clash Royale i Brawl Stars turnir u Tehnološkom Parku na Zvezdari. Ovaj događaj će se održati od 26-28. novembra, tako što će se svaki dan biti posvećen jednoj igri.

Ostalo sreda 13.11. 20:45 Komentara: 0

Pregled: MSI GTX 1660Ti Armor OC i Gaming X

Nvidia je ambicionzno započela kampanju za RTX grafičke kartice koje imaju Ray Tracing mogućnosti ali se ispostavilo da ih i malo naslova podržava za sada, a i da su poprilično poskupe. Kako konkurencija ne sedi skrštenih ruku Nvidia se našla u problemu gde nije imala aktuelne kartice srednjeg ranga pa su odlučili da urade osvežavanje svojih modela bez RTX instrukcija i tako smo dobili jednu od traženijih kartica trenutno – GeForce GTX 1660 Ti.

Ostalo utorak 12.11. 16:10 Komentara: 10

RUR PES20 turnir, Games.con 2019

#levelovatisemora pa tako Games.con doživljava još jedan rođendan i proslavlja ga sa vama gejmerima na najbolji mogući način – turnirima. RUR Esports će ugostiti najbolje igrače sportskih igara na konzolama na najvećem domaćem gejming festivalu koji se održava od 6-8 decembra.

Ostalo petak 8.11. 12:47 Komentara: 0

REVIEW: Lenovo Legion Gaming Headset

Lenovo pokušava da se probije na tržište gejminga kako svojim desktop i laptop računarima, monitorima, tako i periferijama. Na red su došle i gejmerske slušalice koje su u mnogim stvarima zaista impresionirale, ali negde kao da je plaćen danak neiskustvu.

Ostalo četvrtak 7.11. 16:04 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu