Esports B92.net

Ostalo

Intervju sa dvostrukim PES20 šampionom Srbije – Stefanom ”Kepa” Slavkovićem

Stefan ”Kepa” Slavković je ne samo jedan od najboljih PES igrača u Srbiji, već i u celom svetu. Svaki put kada pomislimo da će neko uspeti da ga zaustavi na domaćim turnirima, grdno se prevarimo. Slično je bilo i ovog vikenda kada su se igrali kvalifikacije za IeSF svetsko prvenstvo. Nije blistao, izgubio je nekoliko mečeva, ali kada je bilo najpotrebnije, podigao je nivo svoje igre, da bi na kraju besprekornim potezima u finalu došao do pobede od 3-1 i tako po drugi put zaredom dobio priliku da brani boje naše zemlje na svetskom šampionatu.

Ostalo utorak 29.09. 16:29 Komentara: 0

Srbija je spremna za evropske kvalifikacije za 12. IeSF prvenstvo!

Izvor: RUR

Posle dvomesečne IRL sezone koju vam je organizovao RUR, Srbija može da se pohvali svojim predstavnicima u igrama PES 20, Tekken 7 i Dota 2, koji će braniti boje naše zemlje na evropskim kvalifikacijama za 12. IeSF prvenstvo. To su Stefan ”Kepa” Slavković za PES 20, Vlada ”Coldheart” Stanković za Tekken 7 i Team Serbia za Dotu 2.

Ostalo ponedeljak 21.09. 13:27 Komentara: 0

Steelseries predstavio Arctis 9 slušalice

Steelseries je sa svojom serijom Arctis slušalica napravio veliki uspeh pre svega zahvaljujući odličnim performansama ali i velikoj udobnosti svih modela. Sada je predstavio Arctis 9 – bežične slušalice koje rade i preko bežičnog prijemnika ali i preko Bluetooth konekcije pa tako podržavaju i PC i PS4 konzole.

Ostalo utorak 15.09. 13:32 Komentara: 3

Logitech G733 Wireless slušalice i color kolekcija

Logitech je izbacio novi model G733 Wireless Lightspeed slušalica ali kod njih fokus više nije samo na tehničkim karakteristima već i na boji, odnosno na stilu. Uz to uradili su i redizajn nekoliko modela svojih popularnih gejming periferija kako bi mogli da dodate malo finese u vaš gejming prostor.

Ostalo utorak 25.08. 13:04 Komentara: 3

Prve nacionalne IRL 2020 PES kvalifikacije kreću 16.08! Prenos počinje od osmine finala!

Izvor: RUR

Prve IRL 2020 PES kvalifikacije za 12. Svetsko IeSF prvenstvo samo što nisu počele. U nedelju 16. avgusta će se održati borba za plasman na svetsko prvenstvo, koje će se održati u izraelskom gradu Eilatu. Livestream turnira će krenuti tek od osmine finala, čiji početak procenjujemo između 14:00 i 15:00 časova. Prenos će biti emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu, na kom dodatno možete uključiti ”Set reminder” opciju, kako bismo vas dodatno obavestili o tačnom početku stream-a. Čekamo vas!

Ostalo subota 15.08. 18:36 Komentara: 0
strana 1 od 4 idi na stranu