Luj Viton pravi kofer za League of Legends trofej

Čuvena modna kuća, Luj Viton je sklopira partnerstvo sa kompanijom Riot Games kako bi kreirali unikatan putni kofer za ”Summoners” pehar, koji se uručuje pobedniku League of Legends Svetskog Šampionata. Ovo samo još jedan prikaz, koliko je esports zapravo postao popularan u svetu. Luj Viton je ranije kreirao specijalan kofer samo za Svetsko fudbalsko prvesntvo i za međunarodnu jedriličarsku trku Kup Amerika, što znači da je ovo jedan veliki korak za budućnost esporta.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 24.09.2019.

16:46

Luj Viton pravi kofer za League of Legends trofej

Izvor: RUR Esports

Ovo je zapravo samo početak njihove saradnje. Modna kuća i Riot planiraju da izbace potpuno novi komplet ”skinova” za heroje, kao i mnogu digitalnu imovinu, koja će biti dostpuna igračima u samoj igri. Glavni dizajner tih dodatka biće jedan od najpoznatijih svetskih dizajnera, Nikola Žeskier.

Iako ovo deluje kao jedna veoma čudna kolaboracija, ima dosta smisla za obe kompanije. Dok će sa jedne strane Riot dobiti dodatni prestiž, Luj Viton će se predstaviti jednoj potpuno novoj publici.

Kako se vama čini saradnja ove dve kompanije?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: