Esports B92.net

League of Legends All Star turnir – Ovo su izabrani igrači

Najpoznatiji League of Legends egzibicioni turnir, All Star, održaće se ove godine u Los Anđelesu od 7. do 10. decembra.

Nikola Milićević
Podeli

Ove godine očekuje nas malo drugačiji All Star događaj. Za razliku od prethodnih godina, kada su igrači iz različitih regiona bili podeljeni u dve ekipe, crvenu i plavu, odnosno vatrenu i ledenu, ovoga puta igrači će biti podeljeni po regionima iz kojih dolaze. Za sada su izglasane postave iz 7 od 8 regiona koji učestvuju i ostalo je da region Vijetnama, iz kojeg nam dolazi ovogodišnju učesnik svetskog prvenstva Gigabyte Marines, izabere svoje predstavnike. Ovo su predstavnici 7 izabranih regiona:

NA LCS: Hauntzer (TSM), Mike Yeung (P1), Bjergsen (TSM), Sneaky (C9), Aphromoo (CLG)

EU LCS: sOAZ (FNC), Jankos (H2K), PowerOfEvil (MSF), Rekkles ( FNC), IgNar (MSF)

LPL: 957 (WE), MLXG (RNG), Xiye (WE), Uzi (RNG), Meiko (EDG)

LCK: Cuvee (SSG), Ambition (SSG), Faker (SKT), PraY (LZ), GorillA (LZ)

LMS: Ziv (AHQ), Karsa (FW), FoFo (JT), BeBe (JT), SwordArt (FW)

TCL: Thaldrin, Stomaged, Frozen, Zeitnot, Zergsting

CBLOL: VVvert, Revolta, Kami, brTT, Dioud

Zanimljivo je da se u postavi Evrope ne nalazi ni jedan član ekipe G2, koja već 4 splita za redom dominira evropskim regionom, kao ni najboljeg američkog ADC-a, Doublelifta. Imajući u vidu da fanovi League of Legendsa glasaju za učesnike All Star događaja, izostavljanje pojedinih favorita možda i ne iznenađuje toliko. Kao i na svakom turniru i ovde Južna Koreja ulazi kao favorit jer njihova postava možda predstavlja i najbolju postavu koju je LCK imao ove godine. Zabava nas sigurno očekuje, kao i na svakom dosadašnjem All Star turniru!

Izvor: Klan RuR

LoL

Nunu se vraća u LoL metu?

Nunu je jedan od heroja koji se nije baš najbolje snašao sa novim runama. Kao što je slučaj sa Dravenom i mnogim drugim herojima, Nunu jednostavno nema Keystone koji se najbolje može upotrebiti za njegov gameplay. Zato je Riot našao način da ga učini dobrim u novoj sezoni, a to su promene kakve na Nunu-u dosad nisu viđene.

LoL subota 13.01. 00:29 Komentara: 3

Kliktech – KaluGG ustupa mesto Stefanu Nikoliću

Nova League of Legends sezona na korak je od početka, a promene u timova su bile svakodnevnica tokom protekla 2 meseca. Do promene je došlo i u domaćoj ekipi, timu Kliktech, osvajaču Vip Adria Lige i EBL-a iz 2017. godine. Stefan Nikolić vraća se u ekipu sa kojom je osvojio najviše takmičenja u svojoj karijeri!

LoL petak 12.01. 23:57 Komentara: 2

Tasteless pojačava španski LoL tim eMonkeys

Grči LoL tim Greek Regenisis ostvario je drugo mesto na Esports Balkan Ligi, a njihov support, Igor “Tasteless” Radusinović, pokazao se u dobrom svetlu, a praćen brojnim dobrim partijama, privukao je pažnju španske ekipe eMonkeys, čije će boje braniti u budućnosti.

LoL četvrtak 11.01. 21:37 Komentara: 2

Najbolji modovi za zabavne League of Legends partije

Mnogi fanovi igre League of Legends već par sezona unazad tvrde kako je igra iz godine u godinu manje zabavna, a kao najveći razlog za to navode sve veći broj novajlija u igri, koji su, po svemu sudeći, iz dana u dan, sve mlađi. S druge strane, neki smatraju da modovi koje Riot smišlja iz godine u godinu nisu toliko zabavni, te da igranje više od 5 partija nekog moda nije zabavno kao što je nekad i bilo. League of Legends može biti zabavan, uz dobru ekipu, ili određeni mod, moguće je zabaviti se dok igrate LoL, pa ću vam u ovom tekstu pričati o 5 modova u kojima se možete najviše zabaviti.

LoL četvrtak 11.01. 16:36 Komentara: 2

Još jedan item odlazi u zaborav - Sightstone napušta LoL

Iako je prvi patch sezone 8 izašao pre manje od 24 sata, nova velika gamechanging promena najavljena je za drugi patch osme League of Legends sezone. Posle malo više od 5 godina otkako je Sightstone ubačen u LoL item shop, Riot je odlučio da item povuče iz igre. Ali ne brinite, Ward-ovi još uvek ostaju sa nama.

LoL sreda 10.01. 17:37 Komentara: 2

Sacre i EdinPriqtel potpisali za G2 i Roccat

Jedan od najboljih League of Legends igrača sa ovih prostora i definitivno najbolji top lejner na Balkanu, Toni "Sacre" Sabalić, postao je drugi hrvatski igrač koji je pojačao četvorostrukog evropskog LoL šampiona, ekipu G2 Esports. Pored Sacrea, EULCS-u se pridružio i njegov kolega iz Kliktecha, Dimitar "EdinPriqtel" Piskov, koji će nastupati za ekipu Roccat.

LoL utorak 9.01. 15:16 Komentara: 3

Thal i Blossom pojačali SKT

Najpoznatiji League of Legends tim, južnokorejski SK Telecom, pojačao se na poziciji top lejnera i junglera, a na njima će zaigrati Thal i Blossom.

LoL ponedeljak 8.01. 23:29 Komentara: 1

Ima li osma LoL sezona potencijal za uspeh?

Nova League of Legends sezona ispunjena je gomilom promena, kao i svake godine. Izmene koje su pogodile LoL pre mesec dana imaju potencijal da ovu sezonu učine raznovrsnijom, zabavnijom i donesu nam više slobode u igri. Kada spomenem raznovrsnost i slobodu u igri, najviše mislim na novi sistem runa, koji je od osme sezone potpuno drugačiji nego što je bio u proteklih sedam godina postajanja LoL-a.

LoL petak 5.01. 23:47 Komentara: 13
strana 1 od 36 idi na stranu