Esports B92.net

Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Pričalo se o njemu već duže vreme i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti zvanično u Heroes of the Storm. Pošto su istrošili sva praznična iznenađenja, Blizzard je odlučio da pusti zvanični hint za novog heroja – Blaze, Firebat stiže u Nexus!

Nikola Rančić klan rur
Podeli

Vest koja će definitivno najviše obradovati sve ljubitelje originalnog StarCrafta, ali i generalno sve one kojima je dosta “main stream” igara. Slabo dobijamo heroje iz manje popularnih igara kao što su StarCraft ili Diablo. Firebat je Terran jedinica i ujedno će predstavljati prvog Warrior heroja iz ove frakcije. Spavate li mirno Zergovi?

Firebata odlikuje veliki AoE damage i verovatno će više biti bruiser nego klasičan tank. Dobro će nam doći malo vatare za vreme ovih zimskih dana. Dolazak novog heroja najavljen je za januar, verovatno u nedelji kada se završi Winter Veil festival. Za sada smo uspeli toliko da saznamo, a vi uživajte u ovom malom teaseru gde Firebat narušava Jainonu zimsku idilu:

HotS

HotS: Fenix spotlight video!

U četvrtak nam je posle skoro mesec i po dana pauze otkriven novi HotS heroj koji stiže u Nexus - legendarni Protoss ratnik Fenix, u njegovoj Dragoon fromi.

HotS petak 16.03. 19:38 Komentara: 0

HotS: Fenix stiže u Nexus!

Nakon skoro mesec i po dana čekanja, konačno smo dobili najavu za novog Heroes of the Storm heroja! U pitanju je Protoss Fenix, i to u njegovoj Dragoon formi, kako su fanovi i želeli!

HotS četvrtak 15.03. 18:37 Komentara: 3

Method ulazi na HotS scenu preko bivšeg tima Expert

Možda niste čuli za tim Method, jer ne pokriva toliko tradicionalne esport igre koje su popularne kod nas, ali je u pitanju jedna zaista ogromna esport organizacija koja pokriva veliki broj igara, od kojih je svakako najpoznatiji njihov WoW Guild, ali tu su još i PUBG tim, fajteri, Rocklet League, H1Z1, a od danas – i HotS tim.

HotS subota 20.01. 02:30 Komentara: 0
strana 1 od 12 idi na stranu