Esports B92.net

Klan RUR Hearthstone turnir na Games.con festivalu!

Najveći domaći gejming festival Games.con će se ove godine održati po drugi put na Beogradskom sajmu, od 15. do 17. decembra, i u okviru njega će i ove godine Klan RUR imati svoju gejming Arenu zvanično podržanu od strane Blizzarda i plus dodatne turnire, ukupno 12 njih!

nikola savić klan rur
Podeli

Najpopularnija svetska kartična igra Hearthstone će svakako imati jedno od centralnih mesta u okviru naših festivala, kao jedna od igara po kojoj je RUR prethodnih godina postao prepoznatljiv u domaćoj gejming zajednici. Posebno će biti zanimljivo i uzbudljivo što će svega desetak dana pred turnir izaći i nova Hearthstone ekspanzija, pa će biti zanimljijvo videti kako će se igrači snaći u novim okolnostima i novoj meti, a ujedno i prilika da dobri deckbuilder zasijaju dok se meta još ne stabilizuje!

RUR Hearthstone turnir će se odražti u okviru Blizzard Arene. Planiran je za treći dan festivala, odnosno u subotu 16. decembra. Broj igrača je ograničen na 64, tako da požurite sa prijavama! Ukoliko interesovanje prevaziđe ovaj broj, održaćemo onlajn deo turnira vikend pre Games.cona.

Nagradni fond turnira je 400 evra! Od čega pobedniku ide 300 evra, dok će drugoplasirani osvojiti 100 evra.

Kotizacija za turnir iznosi 700 dinara, i ona se takođe računa i kao trodnevna ulaznica za ceo Games.con festival!

Prijave traju do 8. decembra.

Kako biste se prijavili, potrebno je da izvršite uplatu i zatim popunite formular na ovom linku.

Uplata se vrši sa sledećim podacima:

Ime i prezime: Vaše ime i prezime
Svrha uplate: Games.con Hearthstone turnir
Primalac: Magic Sparrow, Beograd
Broj računa: 160-458299-57

Format turnira i detaljna pravila biće određena naknadno, u zavisnosti od broja prijavljenih takmičara. Ono što je sigurno je da će se igrati Standard set karata i Conquet format partija.

Hearthstone

Hearthstone K&C analiza #5: Mage specijal!

Izlazak ekspanzije nam je sve bliži, a mi nastavljamo sa našom analizom! Za danas je ceo tekst posvećen Mage klasi! I plus bonus tri neutralne karte koje bi se lako mogle uklopiti u neke buduće arhetipove Mage špilova. Sve Mage karte (osim oružja Aluneth, o kome smo pričali u Weapon specijalu ove serije tekstova), će biti obuhvaćene ovom današnjom analizom.

Hearthstone sreda 6.12. 15:06 Komentara: 6

K&C analiza #4 – Shaman + Warlock specijal!

Napravili smo malu pauzu sa analizom zbog povratka RUR ekipe iz Zagreba, gde smo organizovali gomilu turnira, ali sada smo ponovo tu i nastavljamo tempom jačim nego ikada. Za danas smo pripremili čak 12 novih karata za analizu, i to Shaman i Warlock karte koje su nam prikazane prethodnih desetak dana.

Hearthstone četvrtak 30.11. 18:47 Komentara: 5
strana 1 od 20 idi na stranu