Prijavite se za CS:GO turnir na Games.con 2022 – Nagradni fond 2500€!

Posle dve godine borbe sa pandemijom, najveći festival video igara na Balkanu se konačno vraća svojim korenima. Ubeležite poslednji vikend novembra, odnosno 25 – 27. novembar 2022. u Vaše kalendare i pridružite nam se na Beogradskom sajmu! Games.con čeka samo na Vas!

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 26.10.2022.

19:06

Prijavite se za CS:GO turnir na Games.con 2022 – Nagradni fond 2500€!
Foto: RUR/Games.con

Za sve one koji imaju takmičarski duh, tokom tri dana festivala će imati priliku da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima koje organizuje Klan RUR, i da osvoje vredne novčane nagrade!

Ovom prilikom vas pozivamo da se prijavite za CS:GO turnir, koji će se odigrati u nedelju, 27. novembra. Turnir počinje u 12:00 časova (satnica je podložna promenama), i održava se u Hali 1 Beogradskog sajma. Potrebno je da budete tamo u 11:00 časova. Nisu vam potrebne karte, već ćete biti na spisku na ulazu, gde je potrebno samo da kažete svoje ime i za koji turnir se prijavljujete i tada ćete dobiti ulaznicu za sva tri dana festivala. Prijavite se OVDE!

Kako bismo izabrali najbolje ekipe, RUR će prvo organizovati dve runde kvalifikacija za finalni turnir na Games.con festivalu. Po dva najbolja tima sa oba kvalifikaciona turnira će se plasirati na završnicu (ukupno 4 ekipe prolaze na turnir na Games.con-u).
  • Prve kvalifikacije (subota, 19. novembar) – prijavite se OVDE
  • Druge kvalifikacije (nedelja, 20. novembar) – prijavite se OVDE


Nagradni fond:
  1. Mesto – 2000€
  2. Mesto – 500€


Kotizacija za turnir iznosi 6000 dinara po timu i obezbeđuje vam ulaznice za sva tri dana Games.con 2022 festivala. Igrači su u obavezi da pošalju dokaz o uplati.

Prijave za RUR CS:GO turnir traju do 19. novembra do 13:00 časova.

Prijavi i svim dodatnim informacijama možete pristupiti preko ovog linka.

Vidimo se!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Podeli: