CS:GO igrač uhvaćen kako vara na LAN-u

Tokom eliminacionog meča Optic Indije i Revolutiona, admin tim je otkrio da Nikhil “forsaken” Kumavat, član Optica, koristi nedozvoljen software, pomoću kojeg vara. Zbog tog poteza, cela njegova ekipa je diskvalifikovana.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 19.10.2018.

17:51

CS:GO igrač uhvaćen kako vara na LAN-u

Oni su prvi meč izgubili od Frostfire-a, ali nakon toga u meču protiv Revolutiona, poveli su sa 1-0 u mapama. Tokom druge mape usledila je duža pauza, nakon koje je admin tim izjavio da Forsaken čituje.

Članovi CSGO2ASIA, koji su bili tamo uživo, podelili su sa svima šta se tačno desilo. ”B5 platform anti-cheat” se aktivirao zbog određenih sumnjivih radnji, što je signaliziralo admine da provere Forsakenov računar. Kada se on Alt+tabovao, admini su primetili sumnjiv program, koji je on ubrzo obrisao. Oni su uspeli da povrate taj fajl, pa iako nisu uspeli da pokrenu program, to im je bila dovoljna informacija da diskvalifikuju ovu ekipu.

U klipu ispod možete videti trenutak kada je Forsaken uhvaćen. Brzo nakon toga direktor Optic Indije je izjavio da ostali igrači nisu znali šta Forsaken radi, koji je odmah nakon ovih dešavanja uklonjen iz tima.

Ovo je naravno izazvalo mnoge profesionalne igrače da prokomentarišu dešavanja, ali najzanimljiviji komentar ostavio je član Tyloo-a BnTet. On je samo tviteru nalogu izjavio da je već duže vreme poznato u azijskoj sceni, da Forsaken koristi nedozvoljenje programe. Čak se i NiP našalio na ovu temu, uz poruku da varanje nije u redu. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: