Esports / CS:GO 0

CS:GO – Kada silver menja petog igrača pro tima

Na jednom profesionalnom meču, gde su igrali timovi iz Australije i sa Novog Zelanda, menadžer je morao menjati petog igrača, bez skoro ikakvog znanja o igri. Squire_pug sam priznaje da ne zna da igra, ali biralo se između diskvalifikacije ili igre sa silverom. Naravno, probali su, a na kraju su izvukli pobedu.

Stefan Ilić KlanRURIzvor:

U meču između ekipa Legacy i Noxide, menadžer australijskog tima Legacy, koji zapravo ni ne igra CS:GO aktivno, morao je menjati jednog od igrača, a evo kako je to izgledalo:

Čak dve izmene nisu bile dostupne u trenutku, jer niko od njih ni bio obavešten. Peti, regularan igrač, se skoro preselio i još nije stigao da namesti kompjuter. Morao je da igra iz igraonice, ali iz nekog razloga ESEA klijent nije hteo da se instalira, pa je tu ustupio squire_pug. Loš tajming i komunikacija su doveli do ovoga, a Noxide nije uspeo da iskoristi.

Uprkos meču koji je faktički bio 4 vs 5, ekipa Legacy uspela je da pobedi Noxide 16:9. Menadžer je, očekivano, bio poslednji na tabeli sa samo 2 ubistva, ali srećom, igrači su bili dovoljno dobri da iznesu svog šefa do pobede. Na prvom mestu je završio Nikil ‘NikkeZ’ Viktor sa 33 killa.

Izvor: KlanRUR

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar