Novosađani nema više jeftine vožnje, "skače" taksi

Gradsko veće je odobrilo delimično poskupljenje taksi prevoza u Novom Sadu i to samo za start u visini od 15 dinara, prenosi 021.rs.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 03.12.2016.

11:13

Novosađani nema više jeftine vožnje,
(Foto: Thinkstock.com)

Prema cenovniku koji je donelo Gradsko veće i koji će se primenjivati od 25. januara sledeće godine, start će u svim tarifama biti 85, umesto dosadašnjih 70 dinara, dok će cene kilometra ostati iste.

Podsetimo, u I tarifi kilometar je 52 dinara i odnosi se na Novi Sad, Veternik, Petrovaradin i Sremsku Kamenicu, dok je u II tarifi kilometar 66 dinara i važi za noćnu vožnju u ovim mestima.

Treća tarifa, u kojoj je kilometar 98 dinara, važi za vožnju van naseljenih mesta, kao i za gradsku vožnju tokom praznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

6 h

Podeli: