Viz er: Obustava letova u Srbiji do 1. maja

Kompanija Viz er objavila je da usled uvedenih ograničenja putovanja, privremeno zatvara svoju beogradsku bazu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 24.03.2020.

12:22

Viz er: Obustava letova u Srbiji do 1. maja
Foto: Epa/TOMS KALNINS

Viz er je naveo i da produžava trenutnu obustavu dolaznih i odlaznih letova sa Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd i sa Aerodroma "Konstantin Veliki" do 1. maja ove godine.

Ograničenja putovanja predstavljaju meru sprečavanja širenja pandemije kovida-19, kažu u ovoj kompaniji.

"Putnici sa rezervacijama u ovom periodu će biti automatski obavešteni putem imejla ako su rezervaciju izvršili direktno na sajtu wižair.com ili preko mobilne aoplikacije ove avio-kompanije", navode iz Viz era.

Dodaju da će 120 odsto orginalne cene karte biti automatski prebačeno na WIZZ račun putnika i taj iznos će moći da se iskoristi u naredna 24 meseca za kupovinu Viz erovih proizvoda i usluga.

Putnici takođe, kako navode, mogu da se odluče za refundaciju u novcu, koja podrazumeva dužu proceduru, i biće obavešteni o neophodnim koracima za bankovni transfer ili transfer na bankovnu karticu u odvojenom imejlu.

"U tom slučaju putnici imaju pravo samo na 100 odsto originalne cene karte", kažu iz ove kompanije i dodaju da putnici koji su karte rezervisali preko putnih agencija, uključujući onlajn putne agencije, treba da se obrate kompaniji od koje su kupili karte.

Navode da, iako je trenutna situacija van kontrole Viz era, avio-kompanija se izvinjava zbog mogućih neprijatnosti izazvanih zabranom putovanja i naglašava da su bezbednost i dobrobit putnika i posade najvažniji prioritet ove avio-kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: