Nova generacija mladih heroja: NIS i Egzit Fondacija opet organizuju konkurs "Youth Heroes"

Beograd -- Kompanija NIS i Egzit Fondacija i ove godine organizuju konkurs „Youth Heroes“.

Izvor: B92
Podeli
Foto: NIS
Foto: NIS

Osnovna ideja ovog konkursa je promocija mladih, uspešnih i humanih pojedinaca koji predstavljaju pozitivne primere u društvu.

"Youth Heroes" priznanja dodeljuju se iz četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost.
Konkurs je otvoren od 20. maja do 20. avgusta, a nosioci titule „Youth Heroes“ biće proglašeni u septembru ove godine.

Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi uzrasta od 15 do 30 godina sa državljanstvom ili prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji imaju dostignuća, nagrade ili priznanja iz oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umetnosti, društvenog aktivizma, preduzetništva i kreativnih industrija. Kandidata može predložiti organizacija, pojedinac ili se može prijaviti samostalno putem slanja popunjenog konkursnog obrasca.

Dobitnici priznanja osvojiće i vredne novčane nagrade, ulaznice za EXIT i Sea Dance festival, kurseve za lično usavršavanje HR centra i komplet knjiga "Vulkan izdavaštva".

Svi zainteresovani mogu naći više informacija o prijavi za konkurs na sajtu www.youth-heroes.org.

Ovo je četvrta godina zaredom da NIS i Egzit Fondacija objavljuju konkurs čiji je osnovni cilj da se mladi heroji u Srbiji predstave javnosti i promovišu, kako bi postali inspiracija, ponos i uzor za nove generacije.

Pored kompanije NIS, partneri u projektu "Youth Heroes" su i Radio Televizija Srbije i kompanija Ringier Axel Springier.

Srbija

NIS dominirao na berzi

Beograd -- Poslednjeg trgovačkog dana u nedelji, investiciona aktivnost na domaćem tržištu se "probudila", uz oporavak berzanskih indeksa.

Srbija petak 31.05. 17:49 Komentara: 1
strana 1 od 219 idi na stranu