Rata za stan 180 evra: Na prodaju stanovi u vlasništvu grada

Prodaja ukupno 25 stanova u Novom naselju koji su u javnoj svojini Grada Novog Sada obuhvaćena je javnim pozivom koji je juče objavljen.

Izvor: B92

Utorak, 18.05.2021.

13:42

Rata za stan 180 evra: Na prodaju stanovi u vlasništvu grada
Foto: Depositphotos/lianna_s_

Reč je o takozvanim solidarnim stanovima u Ulici Momčila Tapavice b.b. (lamela šest), gde je za prodaju predviđeno sedam stanova za dvočlane porodice, osam za porodice koje imaju tri člana, šest stanova za četvoročlane i četiri stana za petočlane porodice.

Kupoprodajna cena koju je u skladu sa zakonom utvrdila gradska stambena komisija, po kvadratnom metru iznosi 98.917,76 dinara sa PDV-om.

Ukoliko se kupac odluči za stan od 50 kvadrata uz maksimalnu otplatu 20 godina, njegova mesečna rata iznosiće 180 evra, pišu Novosti.

U ponudi su stanovi od 37 do 59 kvadrata.

Zainteresovani građani imaće priliku da ih pogledaju uz prijavu Upravi na brojeve telefona 489-0011 i 489-0045.

Javni pozivi biće otvoreni 30 dana, a zahtevi se sa propisanom dokumentacijom podnose Stambenoj komisiji, putem Gradske uprave za imovinu i imovinsko-pravne poslove Grada Novog Sada, Novi Sad, (Narodnog fronta broj 53).

Kandidat za kupovinu stana treba da je državljanin Srbije sa prebivalištem u Novom Sadu, kao i da niko od članova njegovog domaćinstva nije vlasnik nekretnine. Osim ovih uslova, uzimaće se u obzir zdravstveno stanje, invalidnost i telesno oštećenje potencijalnog kupca, piše list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: