Hyundai objavio cene novog krosovera

Hyundai Bayon imao je premijeru početkom marta, a sada je poznato i koliko će ovaj automobil koštati.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 28.03.2021.

13:23

Hyundai objavio cene novog krosovera
Foto: Hyundai promo

Korejski proizvođač objavio je cene modela Bayon u Nemačkoj.

Potkompaktni Hyundai krosover, koji pripada klasi vozila među kojima su Ford Puma, Volkswagen T-Cross i Nissan Juke, na najvećem evropskom automobilskom tržištu košta od 16.790 evra.

Toliko novca kupci će morati da izdvoje za bazičnu verziju opremljenu, između ostalog, manuelnom "klimom", digitalnim radio-uređajem sa Bluetooth konekcijom, kao i brojnim sistemima asistencije vozaču, uključujući upozorenje na neželjeno napuštanje saobraćajne trake, automatsko kočenje u slučaju opasnosti, sistem detekcije pešaka i biciklista u uslovima slabije vidljivosti, automatska duga svetla i tempomat.

Osnovni model ispod haube ima 1.2-litarski benzinski motor sa 84 KS (62 kW), uparen sa 5-brzinskim manuelnim menjačem.
Foto: Hyundai promo
Sledeći paket po redu obuhvata još i 16-inčne alu felne, zadnje parking senzore, kožni volan i ručicu menjača, elektropodizače zadnjih prozora...

U kombinaciji sa istim motorom, ovako opremljena verzija košta od 18.790 evra.

Najskuplji Bayon (prikazan na fotografijama) u Nemačkoj ima cenu od 26.590 evra, a pokreće ga 1.0 T-GDI turbo-benzinac sa 48-voltnom "blagom" hibridnom asistencijom.

Pogonski sistem isporučuje 120 KS (88 kW), a snaga se na prednje točkove prenosi putem 7-stepenog automatizovanog menjača sa duplim kvačilom.

Opremljen je, pored ostalog, automatskim klima-uređajem, 10,25-inčnom digitalnom instrument tablom, zadnjom kamerom, ambijentalnim osvetljenjem u kabini, beskontaktnim otključavanjem vozila, senzorom za kišu, prednjim parking senzorima, LED farovima i stop svetlima, 17-inčnim alu felnama...
Foto: Hyundai promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: