Posle 208 stiže i novi Peugeot 2008

Francuski proizvođač privodi kraju obnovu aktuelne game svojih modela, a na redu je potkompaktni SUV.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.02.2019.

13:30

Posle 208 stiže i novi Peugeot 2008
Foto: CarPix/Motor1

Nakon što je predstavio dvestaosmicu u novom ruhu, Peugeot će svoj novi dizajnerski stil preneti i na drugu generaciju modela 2008.

Pretprodukcijska vozila trenutno se testiraju u zimskim uslovima, a spoljašnjost ovih automobila još je skrivena ispod “kamuflažne” folije.
Foto: CarPix/Motor1
Ipak, naziru se prepoznatljivi detalji, poput karakterističnih LED farova i stop svetala, koji su slični onima na novoj petstoosmici ili tek prikazanoj dvestaosmici, tako da neće biti mnogo iznenađenja kada Peugeot u potpunosti otkrije dizajn eksterijera ovog automobila.

Pogonske jedinice biće delom preuzete od nove generacije modela 208, a s obzirom na to da će taj automobil imati svetsku premijeru na sajmu u Ženevi, nova dvestaosmica mogla bi da bude predstavljena publici auto-salona u Frankfurtu, u jesen 2019.
Foto: CarPix/Motor1
Foto: CarPix/Motor1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: