Voditelj Top gira slupao Porsche FOTO

Jedan od voditelja popularnog automobilskog šou programa, Kris Haris, doživeo je saobraćajku vozeći Porsche 911 GT3.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 14.11.2018.

11:30

Voditelj Top gira slupao Porsche FOTO
Voditeljski trio Top gira: Kris Haris, Met Leblank i Rori Rid

Kako je saopštio BBC, Haris je automobilom udario u bok kamioneta koji je vršio polukružno okretanje na putu u blizini grada Tinterna u Velsu.

Tom prilikom, Porsche 911 GT3 znatno je oštećen ali, na sreću, u udesu niko nije povređen. Navodi se da je Haris bio u Porscheu sa jednim od urednika magazina Top gir (Top Gear) i da su zajedno radili na priči za ovaj magazin, tako da nezgoda po svemu sudeći nije zabeležena kamerama i nećemo je videti u nekoj od narednih epizoda istoimenog automobilskog TV serijala.

Informaciju o udesu nešto kasnije je potvrdio i sam Kris Haris na Instagramu.

On je objasnio da se vozilo na koje je naleteo okretalo nasred puta - u jednoj krivini - i da nije imao šansi da izbegne sudar. Prema njegovim rečim, policija je potvrdila da brzina kretanja Porschea nije uzrok nezgode i da neće teretiti Harisa.
Inače, 26. sezona Top gira trebalo bi da se emituje na proleće, a u njoj će se poslednji put zajedno pojaviti trio voditelja Kris Haris, Rori Rid i Met Leblank, s obzirom da je ovaj poslednji najavio da se povlači iz tog šou programa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: