Pronađite razlike – novi i stari Porsche 911 FOTO

Ljubitelji automobila raduju se svakom novoj Porscheovoj 911 generaciji, ali osim pravih fanatika malo je onih koji razlikuju novi od prethodnog modela.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 24.10.2018.

20:00

Pronađite razlike – novi i stari Porsche 911 FOTO
Foto: Motor1

Stoga je popularna šala da Porscheovi stručnjaci ne moraju da gube vreme za rad na dizajnu kod novog automobila, dovoljno je samo da upotrebe prethodni šablon.

Iako je to, naravno, preterano, dolazak novog 992 tera nas na razmišljanje u čemu se razlikuje od svog prethodnika 991?

Srećom, ne moramo previše da se mučimo da bismo to primetili jer nam je sam Porsche izašao u susret i na put zajedno izveo 991 i 992.
Foto: Motor1
Ako niste sigurni koji je koji, mala pomoć – žuti je novi model, a plavi uskoro prestaje da se proizvodi. Malo se šalimo, ali ostaje činjenica da se sa veće udaljenosti minimalno razlikuju.

Naravno, đavo se krije u detaljima, a 992 ima mnogo diskretnih promena poput oba branika, retrovizora, unutrašnjosti i pozicije farova, zadnjih svetala.

Koji vam se više sviđa?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: