Jeep osvežio Renegade (FOTO)

Američki proizvođač objavio je fotografije i tehničke detalje restilizovane verzije svog najmanjeg SUV-a koji je početkom juna debitovao pred publikom sajma automobila u Torinu.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2018.

09:33

Jeep osvežio Renegade (FOTO)

Za razliku od prve dve fotografije, koje su otkrile samo prednji i zadnji deo automobila, sada smo u prilici da sagledamo redizajnirani model iz svih uglova, ali i da zavirimo u kabinu restilizovanog vozila gde su takođe izvršene određene stilske i funkcionalne intervencije.
Redizajn spoljašnjosti obuhvata masku hladnjaka farove, branike i stop svetla, a promene su se svele na diskretnu modernizaciju postojećeg izgleda. Osim toga, Jeep je izmenio i dizajn stop svetala.

U unutrašnjosti zatičemo novi, veći ekran multimedijalnog sistema i potpuno novi set komandi klima uređaja.
Kada je reč o motorizaciji, osnovnu verziju pogoni trocilindarski 1.0 litarski benzinac sa 120 ks.

Benzinsku ponudu upotpunjuje 1.3 litarski motor sa 4 cilindra koji se može naručiti u varijantama sa 150 ks i 180 ks.
Dizel opcije obuhvataju 1.6 litarski agregat da 120 konjskih snaga i 2.0 motor koji je dostupan u verzijama sa 140 ks i 170 ks.

U zavisnosti od motora i paketa opreme, snaga se prenosi na 2 ili na sva 4 točka putem šestobrzinskog manuelnog menjača, sedmostepenog automatizovanog menjača sa duplim kvačilom ili pomoću devetobrzinskog automatika.
Unapređena je i ponuda sistema bezbednosti.

Renegade je opremljen upozorenjem na nehotično napuštanje vozne trake kojom se kreće, sistemom za prepoznavanje saobraćajnih znakova i upozorenjem na mogući frontalni sudar sa funkcijim automatskog kočenja.
Jeep Renegade za 2019. u prodajne salone stiže u septembru i biće dostupan u četiri paketa opreme: Sport, Longitude, Limited i Trailhawk.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: