Počela proizvodnja nove Mazde CX-5

Druga generacija modela CX-5 imala je svetsku premijeru polovinom novembra, na sajmu automobila u Los Anđelesu, a dve nedelje kasnije u Hirošimi je zvanično počela proizvodnja ovog vozila.

Podeli

Iako je Mazda ostala dosledna filozofiji Kodo dizajna i Skyactiv tehnologiji, zahvaljujući čemu je prva generacija iz 2011. imala dosta uspeha (broj od milion prodatih jedinica premašen je još u aprilu 2015, a zaključno sa oktobrom 2016. isporučeno je 1,57 miliona primeraka), novi model je stilski unapređen, kako spolja, tako i u unutrašnjosti vozila.

Mazda CX-5 za 2017. prvo će se pojaviti na domaćem, japanskom tržištu, u februaru naredne godine.

Odlazeći model, koji je najtraženiji automobil Mazde u Evropi, na Stari kontinent stiže nešto kasnije tokom 2017, a datum početka prodaje i cene biće poznate naknadno.

Saznajte više o novoj Mazdi CX-5.

Vesti

Nova Honda na vodonik stigla u Evropu

Honda Clarity FCV, koja je na japanskom tržištu dostupna od marta 2016, stigla je u dva evropska grada - London i Kopenhagen. U početku, automobil se neće naći u slobodnoj prodaji, već će biti deo promotivnih aktivnost koje će prethoditi komercijalizaciji ove vrste vozila.

Vesti sreda 30.11. 15:01 Komentara: 28

"Zlatni volan" za Jaguar XF

Jaguar je početkom novembra u Berlinu, osvojio prestižnu nagradu u automobilizmu “Zlatni volan 2016”, koju tradicionalno, od 1976. godine, dodeljuje nemački nedeljnik Bild am Sonntag.

Vesti ponedeljak 28.11. 13:25 Komentara: 5
strana 1 od 36 idi na stranu