Više cene parkiranja u zonama u BG

U Beogradu je od srede, 16. januara poskupeo parking u drugoj i trećoj zoni. Sat parkiranja u drugoj, žutoj, zoni sada iznosi 48, a u trećoj, odnosno zelenoj zoni 41 dinar.

Izvor: B92

Sreda, 16.01.2013.

08:21

Default images

Cena parkiranja u prvoj (crvenoj) zoni nije se menjala i, kao i do sada, iznosi 56 dinara po satu, kao i mesečne povlašćene parking karte za stanare zoniranih delova grada koje će i dalje koštati 457 dinara.

Mesečne parking karte za osobe sa invaliditetom i ubuduće će biti besplatne, a neće se menjati ni cena dnevne parking karte.

Iz "Parking servisa" su saopštili da će cene parkiranja u javnim garažama i parkiralištima takođe ostati iste kao i do sada.

U tom preduzeću kažu da je podizanje cena usledilo nakon dve i po godine i da očekuju da će to doprineti optimalnijem korišćenju raspoloživih parking mesta u zonama.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: