Osvojio Corvette C8 – ne može da ga dobije

Bizarna situacija nam dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 22.01.2021.

17:45

Osvojio Corvette C8 – ne može da ga dobije
Photo: Chevrolet

Izvesni Denis Kaler je u decembru 2020. godine na državnoj lutriji Džordžije "ogrebao" glavnu nagradu – 250.000 dolara i Chevrolet C8 Corvette Stingray.

Sjajni sportski automobil koji je izuzetno popularan u SAD prilično je obradovao gospodina Denisa, ali se brzo razočarao, pošto organizator lutrije nije rezervisao ovaj automobil več je ostavio prostor da se odabere drugi u vrednosti do 107.000 dolara.

Denis Kaler je odabrao Z51 paket čija je vrednost 80.465 dolara i znači da se isplaćuje razlika do pomenutog iznosa, ali, pošto su svi primerci rasprodati nemoguće je dobiti taj automobil.

Distributer Five Star Chevrolet se javio i voljan je da pomogne da se nabavi automobil, ali uz proviziju od 10.000 dolara, što je Denisa Kalera razbesnelo i rekao je da neće platiti niti jedan jedini cent.

Čini se da neće skoro dobiti svoj automobil, a prema pisanjima na Corvette Forumu, mogao bi tek krajem 2021. godine da dobije svoj automobil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: