Nova faza radova na autoputu u BG

Od utorka 21. avgusta od 22 časa, zbog radova na rekonstrukciji autoputa kroz Beograd, zatvaraju se sva isključenja sa petlje Autokomanda na autoput u smeru ka Nišu.

Podeli

Tokom naredne faze radova biće onemogućeno uključenje vozila sa petlje Autokomanda i to iz saobraćajnice paralelne sa autoputem koja se nalazi ispod petlje, kao i sa Autokomande iz smera Slavije, Južnog bulevara i kružnog toka.

Kao alternativni pravac za uključenja vozila sa petlje Autokomanda na autoput u smeru Šid - Niš mogu se koristiti ulice Ustanička i Vojislava Ilića do petlje Konjarnik, na kojoj je omogućeno uključenje vozila ka Nišu.

Iz “Puteva Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja i povedu računa o bezbednosti radnika u zoni u kojoj se izvode radovi.

Pročitajte o aktuelnim radovima na autoputu na Dušanovcu.

Aktuelno

Navala na auto-škole

Polaganje vozačkog ispita po novom zakonu počinje od 25. oktobra. Svi oni koji do tada počnu sa obukom, moći će to da urade po starim pravilima, ali i po starim cenama. Ovo je izazvalo navalu kandidata u auto-školama, što je dovelo do drugih problema.

Aktuelno petak 31.08. 08:50 Komentara: 14

Radovi na autoputu na Dušanovcu

Zbog nastavka radova na deonici autoputa kroz Beograd od petlje Dušanovac do petlje Konjarnik, od četvrtka 30. avgusta od 19 časova, za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje na autoput iz naselja Medaković, u smeru Šid – Niš.

Aktuelno četvrtak 30.08. 14:55 Komentara: 3

Završetak radova na autoputu u BG

Nakon završetka radova na rekonstrukciji deonice autoputa kroz Beograd od pasarele kod Hitne pomoći do petlje Autokomanda, od utorka 28. avgusta od 16 časova za saobraćaj će ponovo biti puštena kolovozna traka u smeru Šid – Niš.

Aktuelno utorak 28.08. 12:50 Komentara: 3

Vraćanje kilometraže polovnjaka

Pri kupovini polovnog vozila, jedan od uobičajenih rizika sa kojim se suočavate je pređena kilometraža. Vraćanje, odnosno lažiranje kilometraže na automobilima nije naš izum, ali je kod nas vrlo rasprostranjeno, a to je prilikom kupovine teško utvrditi.

Aktuelno utorak 28.08. 08:45 Komentara: 65

Od Adama Opela do Opela ADAM-a

Nemački proizvođač automobila 2012. godine proslavlja jubilej, 150 godina od osnivanja kompanije Opel. U vreme krize, rođendan se slavi u znaku dva Adama - osnivača Opela i najnovijeg modela ove kompanije.

Aktuelno ponedeljak 27.08. 15:35 Komentara: 4

Opel: 50 godina kompaktnog sedana

Kada je 1962. godine lansiran Opel Kadett, postavljeni su temelji za moderni kompaktni segment u Nemačkoj tokom godina ekonomske ekspanzije. Automobili su tada postali pristupačni rastućoj srednjoj klasi.

Aktuelno petak 24.08. 11:20 Komentara: 7
strana 1 od 9 idi na stranu