Nečuveno: Srbi i Hrvati napravili žurku pa demolirali hotel VIDEO

Studenti Kineziološkog fakulteta iz Zagreba zajedno sa kolegama iz Srbije demolirali su hotel u Ohridu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 16.05.2023.

15:46

Nečuveno: Srbi i Hrvati napravili žurku pa demolirali hotel VIDEO
Foto: Tsabitha_Jannati/Shutterstock

Studenti Kineziološkog fakulteta u Zagrebu prošle nedelje su za vreme boravka u Severnoj Makedoniji zajedno sa kolegama iz Srbije uništili deo hotela u Ohridu, koji je nakon njih ličio na ruševinu.

Društvenim mrežama počelo je da kruži nekoliko snimaka na kojima se vidi kako studenti nekontrolisano skaču i divljaju. Snimci prikazuju studente za stolom. Na snimcima se jasno čuje glas odgovorne osobe koja upozorava da je roštiljanje u sobama zabranjeno.

Video-materijal snimljen sledećeg dana prikazuje polomljeni nameštaj i prozore hotela, rupe u zidovima i flaše ispijenog alkohola bačene na krov susedne zgrade.

"Jako smo iznenađeni. Mi imamo velike grupe studenata koji dolaze na druženja ovamo. Nikad nije bilo problema dosad. Razumemo da su to mladi ljudi, ali mora postojati mera. Nisu zapalili sobu, ali su uništili inventar", rekao je menadžer hotela za 24 sata i dodao da su zagrebački studenti bili oni agresivni.

Kako navodi, intervenisalo je osiguranje pa potrebe za policijom nije bilo, a hotel je nastavio rad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

22 h

Podeli: