- Vesti -

Koga to vozi Putin? Snimak koji je izazvao haos u javnosti

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je jedan od najomiljenijih manastira u zemlji, Valamski manastir na istoimenom arhipelagu. Ipak, pažnju javnosti privuklo je nešto sasvim drugo.

Izvor: RT
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/RT
Foto: Youtube Screenshot/RT

U automobilu ruskog predsednika primećen je "misteriozni putnik".

Na objavljenom video-snimku vidi se kako Putin izlazi sa mesta vozača i, u nameri da uzme svoj sako, otvara zadnja vrata automobila, gde sedi osoba sa crvenom torbom i rukom pokazuje ka drugoj osobi. U tom trenutku predsedniku njegov sako dodaje čovek iz obezbeđenja.

Snimak je pokrenuo lavinu spekulacija, a mnogi su se pitali ko je "žena u crvenom".

Interesovanje javnosti je bilo toliko da je tim povodom morao da se oglasi portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

Putnik na zadnjem sedištu Putinovog automobila je član njegovog obezbeđenja, izjavio je Peskov. Predsednik je hteo da uzme nešto sa zadnjeg sedišta, dodao je. Očigledno je to bio sako, koji mu je čovek iz obezbeđenja dodao neki sekund kasnije.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Otkriveno poreklo ljudske svesti?

Ljudska svest definisana je kao stanje budnosti i reaktivnosti na događanja u okolini, odnosno kao sveukupnost doživljaja i psihičkih procesa u pojedincu ili društvenoj zajednici. Ipak, uprkos važnoj ulozi koju ima u našim životima, zapravo veoma malo znamo o načinu na koji funkcioniše.

Vesti subota 18.11. 17:15 Komentara: 0

7 jesenjih namirnica za top imunitet

Jesen je prelepo godišnje doba, ali je prevrtljiva kao loše spremljen roštilj, čas hladna, čas topla, nekad crna, neakad zlatna. Te česte promene u temperaturi i vlažnosti pogoduju razvoju virusa i drugih bacila, a jedini odgovor koji imamo na to (pored toga da ne izlazimo iz kuće, što ipak nije baš neka opcija) jeste da ojačamo imuni sistem.

Vesti subota 18.11. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 3566 idi na stranu