- Vesti -

Koga to vozi Putin? Snimak koji je izazvao haos u javnosti

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je jedan od najomiljenijih manastira u zemlji, Valamski manastir na istoimenom arhipelagu. Ipak, pažnju javnosti privuklo je nešto sasvim drugo.

Izvor: RT
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/RT
Foto: Youtube Screenshot/RT

U automobilu ruskog predsednika primećen je "misteriozni putnik".

Na objavljenom video-snimku vidi se kako Putin izlazi sa mesta vozača i, u nameri da uzme svoj sako, otvara zadnja vrata automobila, gde sedi osoba sa crvenom torbom i rukom pokazuje ka drugoj osobi. U tom trenutku predsedniku njegov sako dodaje čovek iz obezbeđenja.

Snimak je pokrenuo lavinu spekulacija, a mnogi su se pitali ko je "žena u crvenom".

Interesovanje javnosti je bilo toliko da je tim povodom morao da se oglasi portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

Putnik na zadnjem sedištu Putinovog automobila je član njegovog obezbeđenja, izjavio je Peskov. Predsednik je hteo da uzme nešto sa zadnjeg sedišta, dodao je. Očigledno je to bio sako, koji mu je čovek iz obezbeđenja dodao neki sekund kasnije.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Dijamant veličine teniske loptice prodat za 53 miliona dolara

Najveći dijamant pronađen u više od 100 godina, veličine teniske lopte, prodat je za 53 miliona dolara, preneo je Si-En-Bi-Si (CNBC). Dijamant od 1.109 karata, težak oko 220 grama, prodala je juče kanadska kompanija Lukara (Lucara) luksuznoj britanskoj draguljarnici Graf dajmonds (Graff Diamonds).

Vesti utorak 26.09. 16:48 Komentara: 0

Dirljiva priča srpskog psihoterapeuta koju deli čitava Srbija

Statusi psihoterapeuta i specijalizanta psihijatrije dr Vladimira Đurića na Fejsbuku uvek nailaze na veliku pažnju javnosti, a poslednja objava o „ludnici“ i ljudima koji u njoj završe, nateraće vam suze na oči. Ali ne brinite – priča ima srećan kraj! Njegov tekst sa Fejsbuka vam prenosimo u celosti.

Vesti utorak 26.09. 09:50 Komentara: 40
strana 1 od 3485 idi na stranu