Vice: Kako živim od pokera u Srbiji

Opasna kocka ili misaona igra, da li je moguće bez posledica stići od 200 evra do do petocifrene brojke na računu, da li je moguće "preživeti" zagušene prostorije i sumnjive njuške i stići do hotela sa pet zvezdica i stolova sa vrhunskim majstorima i vrhunskom čojom? Koja je cena? Vice Srbija donosi pogled na poker iz ugla jednog srpskog pokeraša.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.12.2014.

14:28

Default images

"Ako mislite da je lako doći do nivoa da se od pokera živi, grešite. Mnogo. Kada sam počinjao, sadržaj za učenje nije bio dostupan kao danas, iako je igra bila mnogo lakša. Imao sam sreću da je moje tadašnje neznanje bilo manje nego tuđe, i ljubav prema zelenom stolu bila je sasvim očekivana, imajući u vidu da sam uvek želeo da ne radim ništa.

Raznorazne njuške sa fluorescentnim Marlboroima, klinci na kamati i Rumuni sa buvljaka su bili vrhunska meta, a ja sopstveno školovanje nisam uspeo ni da adekvatno platim, kao što to obično biva kada je "kocka" u pitanju. Neprijatnih padova je bilo, ali ne dovoljno da me odvoje od stola", piše Vice Srbija.

Ceo tekst pročitajte na sajtu Vice.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: