Da li vam pogled nekad zaluta u tuđi dekolte? (VIDEO)

Kamera u brushalteru jedne privlačne dame pokazala je koliko često muškarci (i žene) gledaju u tuđe dekoltee.

Život

Izvor: orange

Četvrtak, 02.10.2014.

19:59

Default images

Uređaj je pričvršćen za brushalter jedne dame u Londonu, za potrebe kampanje za borbu protiv raka dojke koju je pokrenuo Nestle Fitness.

Za njom se, kako je i dokumentovano, okrenulo mnogo glava, a njihove zabavne reakcije privukle su više od tri miliona pregleda na mreži YouTube.

Kamera je zabeležila 37 pogleda onih koji nisu mogli da okrenu glavu od zanosnog poprsja.

Od svih koji su “uhvaćeni”, žene najmanje skrivaju svoje interesovanje.

Ukoliko pogledate video do kraja, sačekaće vas lepo iznenađenje. Ceo snimak nastao je kao deo kampanje za podizanje svesti o značaju prevencije i samopregleda u cilju spečavanja i zaštite od od raka dojke. Jer, ako možete toliko vremena da provedete gledajući tuđe grudi, valjda možete da izdvojite i nekoliko minuta za pregled svojih, zar ne?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: