Kluni spreman da stane na ludi kamen u Veneciji

Američki glumac Džordž Kluni i njegova verenica, Britanka Amal Alamudin, doputovali su u Veneciju gde će se tokom vikenda venčati, javljaju svetske agencije.

Život

Izvor: Beta

Petak, 26.09.2014.

22:35

Default images

Budući supružnici su gondolom "Amore" stigli do luksuznog hotela "Sipriani" zajedno s prijateljima, bivšom manekenkom Sindi Kraford i njenim suprugom Rendeom Gerberom.

U Veneciju su stigle i neke zvanice, među kojima Met Dejmon, Migel Ferer, Elen Berkin i Ričard King. Očekuje se dolazak Breda Pita, Andželine Džoli, Sandre Bulok i irskog pevača Bonoa.

Prema navodima svetskih tabloida, Kluni i njegova verenica će u subotu razmeniti burme. Ceremoniju će voditi bivši gradonačelnik Venecije i dugogodišnji Klunijev prijatelj Valter Veltroni. Za subotu veče je previđen veliki koktel i vatromet u luskuznom hotelu.

Kruže glasine da su se Kluni i Amal Alamudin već venčali u opštini, a neki mediji navode da će opštinsko venčanje biti u ponedeljak u Veneciji, jer će gradske vlasti na taj dan zatvoriti deo grada na dva sata.

Amal Alamudin (36) je Britanka libanskog porekla. Po zanimanju je advokat, a u svetu je poznata po tome što su joj klijenti bili Julija Timošenko i Džulijan Asanž. Bila je savetnik generalnog sekretara UN Ban Ki-muna.

Kluni (53) je omiljeni glumac braće Koen i Stivena Soderberga, a od skora je sam počeo da se bavi režijom.

Američki glumac ima za sobom jedan brak kao i brojne avanture, među kojima su manekenka Linda Snoudon, Francuskinja Selin Balitran i Italijanka Elizabeta Kanalis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: