Asistentkinja studentima greškom poslala golišave slike

Asistentkinja na Univerzitetu u Ajovi postala je pravi internet hit nakon što je greškom poslala svoje “golišave” fotografije, umesto rešenja za test iz matematike.

Život

Izvor: Daily Mail

Subota, 26.10.2013.

10:18

Default images

Asistentkinja je napisala sledeće: “Zdravo, U prilogu su rešenja za zadatke 76 i 78”, ali kada su studenti otvorili attachment, videli su fotografiju mlade žene koja se samozadovoljava i muškarca koji masturbira.

Fotografije su se velikom brzinom proširile internetom čim su objavljeni na sajtu studenata Total Frat Move.

Prema navodima sajta, fotografije su napravljene tokom “sajber seksa” .

Osim što su se šokirali sadržajem mejla, mnogi studenti su izrazili saosećanje sa asistentkinjom pretpostavljajući da je greškom poslala intimne fotografije.

U zvaničnom saopštenju Univerziteta u Ajovi stoji da asistentkinja žali zbog svog postupka.

“Osoba koja je poslala poruke rekla je da je reč o grešci”, rekao je predstavnik za odnose s javnošću univerziteta Tom Mur.

“Ovaj incident je neprimeren i univerzitet će preduzeti odgovarajuće akcije prema našim pravilnicima”. Studenti su kasnije na svom sajtu naveli da se asistentkinja više nije pojavljivala na časovima.

Univerzitet je apelovao na studente koji su dobili mejl da ga izbrišu i sadržaj ne dele na internetu.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: