Eniston: I meni nedostaju "Prijatelji"

Da li vam je žao što se serija “Prijatelji” završila? Ako je odgovor potvrdan, znajte da isto misle i Metju Peri, Lisa Kudrou i Dženifer Eniston.

Život

Izvor: Huffington Post

Ponedeljak, 12.08.2013.

16:32

Default images

Tokom intervjua na crvenom tepihu na premijeri filma “We’re The Millers”, Dženifer Eniston koja je u “Prijateljima”(Friends) igrala Rejčel Grin punih 10 godina, priznala je da joj je žao što serija nije duže trajala.

"Toliko smo se smejali i zabavljali tokom rada na snimanju. Nedavno sam rekao da bih, da imam vremensku mašinu, voleo da se vratim u 2004. i da se ne zaustavimo", rekao je nedavno Metju Peri Lisi Kudrou dok su zajedno gostovali u emisiji Pirsa Morgana.

Eniston je rekla da se potpuno slaže s onim što osećaju, kao i ostatak glumačke postave.

“Svima nam je žao... Mislim da se serija završila u pravom trenutku kada je ljudi još žele. Međutim, da li bih se vratila kroz vreme? Sigurno bih!”, potvrdila je ona. Da li biste voleli novu sezonu “Prijatelja”?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: