Život

Utorak, 04.10.2011.

19:34

Žene vole prosečne muškarce?

Mnogi misle da žene luduju samo za plavokosim, misterioznim „Apolonima“, ali stvarnost je zapravo daleko manje glamurozna, pokazalo je nedavno istraživanje.

Izvor: B92

Default images

Žene teže muškarcima koji su pomalo romantični, duhoviti, okrenuti porodici i nešto niži nego što se do sada mislilo.

Jedno istraživanje koje je obuhvatilo 3.000 žena svih starosnih grupa otkrilo je da dame najviše vole „prosečne muškarce“ – stare između 30 i 45 godina, visoke oko 185 cm, tamnokose, koji vole da kuvaju.

Takođe, poželjno je da imaju stalno zaposlenje, ali i neki kreativan hobi, vezan za muziku ili slikarstvo.

Najmanje popularni su riđokosi muškarci, visoki oko 190 cm, u dvadesetim godinama i oni koji se bave ekonomijom i bankarstvom.

Uprkos vrlo „prosečnim“ standardima za odabir idealnog partnera, Britanke imaju visoke kriterijume dok maštaju o idealnoj prosidbi.

Čak 30 odsto njih prosidbom iz snova smatra (nimalo originalno) klečanje na vrhu Ajfelovog tornja, koje je za njih najromantičnije mesto na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Podeli: