Smak sveta se ipak desio?

Posle nekoliko dana medijske tišine, dok su hiljade uživale u činjenici da su doživeli 22. maj, digitron Sudnjeg dana, Harold Kamping, otkrio je novi način da pažnju sveta ponovo skrene na sebe nakon dva propala predviđanja: smak sveta se desio, samo ga ljudi nisu primetili.

Život

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2011.

12:50

Default images

Kako prenosi magazin Time, vlasnik Hrišćanske radio mreže objasnio je slušaocima da se smak sveta desio, ali uništenje nije bilo fizičkog, već, duhovnog karaktera, i dodao da nas materijalni smak sveta tek očekuje.

Kamping je tokom emisije priznao da je napravio grešku u tumačenju biblije pošto se fokusirao na materijalno umesto na duhovno, što je razlog pogrešnih predviđanja.

„21. maja Bog je sa sobom doneo duhovni Armagedon, ali mi nismo primetili razliku, ali smak sveta je došao i on će se nastaviti sve do 21. oktobra 2011. Svet će do tog datuma sigurno biti uništen“, izjavio je Kamping. Ako vam je ovo interesantno, pročitajte:

Preživeli smo još jedan "smak sveta"


Smak sveta odgađa se za 2112?

Šta slavni misle o smaku sveta?

Da li će skoro propast sveta?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

6 h

Podeli: