Gde kraljevski par ide na medeni mesec?

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža otputovali su na dvonedeljni medeni mesec na tajnu lokaciju u Indijskom okeanu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 10.05.2011.

12:00

Default images

Mladenci će boraviti u ekskluzivnoj vili na jednom od najlepših i najromantičnijih ostrva na svetu gde noćenje košta 4.000 funti.

Portparol kraljevske porodice nije hteo da potvrdi destinaciju ali je, prema saznanjima medija, reč o Sejšelima, zemlji od stotinu ostrva.

„Nećemo ni potvrditi ni komentarisati spekulacije o tome gde bi par mogao da boravi na svom privatnom medenom mesecu, potvrdićemo samo da su otputovali. Vilijam i kejt su zamolili da se u ovom periodu poštuje njihova privatnost”.

Dva policajca iz Skotland jarda su pre tri nedelje proverila destinaciju kako bi se uverila da će par imati privatnost za kojom žude. Ni Kejt, navodno, nije znala do poslednjeg trenutka kuda su se uputili.

Saznajte više o Sejšelima na sekciji Putovanja.
Više o kraljevskom venčanju u našem specijalu.
Foto-galeriju sa venčanja možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: