Jat po ceni od jednog evra

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 01.06.2006.

15:52

Default images

Srpska avio-kompanija Jat ervejz saopštila je da će svi putnici koji od sutra pa do 31. avgusta putuju avionima te kompanije na četiri međunarodna leta, moći da od 1. septembra pa do 15. decembra kupuju avionske karte po ceni od jednog evra, bez taksi.

Kako se navodi u saopštenju Jat medija centra, za četiri iskorišćene povratne karte na međunarodnim letovima tokom letnje sezone, putnici će od septembra do 15. decembra povratnu kartu, bez aerodromskih taksi, plaćati dva evra. U saopštenju kompanije se naglašava da pomenute cene neće važiti za letove na linijama za Podgoricu i Tivat.

Cena karte u jednom pravcu od septembra do decembra biće 39 evra, dok će povratna karta u tom periodu koštati 78 evra, uz dve karte kupljene u letnjoj sezoni.

Za tri putovanja u jednom pravcu u letnjoj sezoni, kako se dodaje u saopštenju, cena karte od septembra do decembra u jednom pravcu biće 19 evra, a povratne karte 38 evra. Iz Jat medija centra naglašavaju da ovom akcijom srpska avio-kompanija nastavlja sa pogodnostima koje pruža putnicima koji putuju često.

(Beta)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: