Život

Četvrtak, 26.10.2017.

15:33

Nekadašnja dečja zvezda Holivuda: Razotkriću lanac pedofilije

Mnogo pre nego što će se talas optužbi spustiti na Harvija Vajnstina, nekadašnja dečja zvezda Kori Feldman je upozoravao na učestalost seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja u Holivudu.

Izvor: Independent

Nekadašnja dečja zvezda Holivuda: Razotkriću lanac pedofilije
Foto: Gettyimages

U svojim memoarima "Coreyography" iz 2013. glumac je detaljno opisao kako je njega i njegovog prijatelja Korija Hajma u jeku njihove slave osamdesetih zlostavljao muškarac iz industrije.

Prema Feldmanu, Hajm je silovan kada je imao samo 11 godina.

Zvezda filma "The Lost Boys" nikad nije otkrio imena odgovornih, a nakon razotkrivanja Vajnstinovih nedela, trpeo je pritisak javnosti da i sam progovori o onome što mu se dogodilo.

U dirljivom video-snimku koji je objavio na svom nalogu na Tviteru, Feldman kaže da još nije spreman da razotkrije svoje zlostavljače i da planira da snimi film o svom iskustvu.

"Biće to najiskrenija i najistinitija ekranizacija zlostavljanja dece ikad snimljena", rekao je on.

Feldman planira da sam režira, producira i distribuira to ostvarenje, a očekuje da će dobiti donacije od svojih fanova.

Tako je pokrenuo kampanju Indiegogo da bi prikupio 10 miliona dolara za svoj pravni tim, obezbeđenje za sebe i svoju porodicu, kao i za snimanje filma.

"Na prvu loptu mogu da nabrojim šest imena", rekao je Feldman o holivudskim pedofilima zlostavljačima. "Jedan od njih je i dalje moćan."

Kako kaže, nada se da će svojim filmom srušiti lanac pedofilije i doneti revoluciju u filmsku industriju, kako bi postala bezbedna za najmlađe.

On kaže da se već brine za svoju bezbednost i da je već dva puta umalo pregažen na pešačkom prelazu.

"Nije lako. Degradiran sam na svim nivoima. Puštene su glasine, izmišljane priče o meni... sve zbog onoga što znam", rekao je on.

"Pravda će biti zadovoljena, jer je ovo bitka između dobra i zla."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: