Život

Ponedeljak, 09.09.2013.

13:14

Filipinac potrošio 5.000 evra da postane Supermen

Kada bi Klark Kent poželeo da postane Supermen to bi u osnovi bio prost zadatak. Ušao bi u telefonsku govornicu, zavrteo se par puta i promena bi bila gotova. Međutim, promena Herberta Čaveza u ovog heroja iz stripova bila je znatno komplikovanija.

Izvor: Daily Mail

Default images

Herbertu je bilo potrebno 16 godina i nebrojeno plastičnih operacija kako bi napokon postao Supermen.

Tridesetpetogodišnjak sa Filipina imao je operaciju nosa, izbelio je svoju kožu, imao je liposukciju usana, promenu položaja vilice, ugradio je sebi mišiće u grudima i trbušne mišiće – sve ovo je učinio nakon što se sa pet godina zaljubio u lik Supermena.

Do sada je potrošio više od 5.000 evra na svoju opsesiju – što predstavlja pravo bogatstvo za ljude koji žive na Filipinima.

Čavez se redovono šeta ulicama svog rodnog grada u kostimu Supermena i ima nameru da decu uči moralu dok im u isto vreme ulepšava dan svojom pojavom.

„Osećamo se kao superheroj kada obučem kostim, ali moja misija nije da spasim svet već da pomognem ljudima na svoj, mali način, i donesem osmeh na lice lokalnoj deci“, izjavio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: