Održana svečana premijera mjuzikla "Eni"

Svečana premijera filma "Eni", mjuzikla za decu i roditelje, održana je juče u bioskopu Cineplexx Delta City.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.02.2015.

16:21

Default images

Specijalni gosti premijere filma koji obiluje pozitivnom energijom, ispravnim vrednostima i muzikom, bili su štićenici prihvatilišta"Čuvarkućica", koji su proslavili 57. rođendan uz mnogobrojne poklone iznenađenja. Podršku ovoj ustanovi u cilju da se sagradi još veća "Čuvarkućica" pružio je i veliki broj javnih ličnosti, među kojima su Tijana Dapčević, Bojan Perić, Leontina Vukomanović, Irina Radović, Vlada Vuksanović, Ivan Zarić i mnogi drugi. Rođendansku čestitku štićenicima Prihvatilišta su otpevali mališani iz Novog Sada, članovi Akademije zabave i umetnosti "O&M", izvođenjem numera iz mjuzikla Eni "Hard Knock Life" i "Tomorrow", dok je McDonald's restoran obezbedio druženje sa Ronaldom i rođendansku tortu.

Čuvarkućice su podržale brojne kompanije sa poklonima za goste i štićenike, među kojima su i kompanija Bambi, galerija Ozon, DPC, Fondacija USS, Color Press Grupa i mnogi drugi.

Na inicijativu distributerske kuće Con Film koja je koordinisala ovu akciju sa Prihvatilištem, Dečijim kulturnim centrom i bioskopa Cineplexx, usledila je i brza reakcija kabineta gradonačelnika Beograda, pa se već traži način za preseljenje, kako bi se sledeći rođendan dočekao u novoj i komfornijoj Čuvarkućici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: