Vojska se sprema za invaziju zombija?

Američki centar za kontrolu i prevenciju zaraza spreman je invaziju zombija, a sada im se pridružuju i pripadnici vojske i policije.

Izvor: B92

Utorak, 18.09.2012.

15:30

Default images

Firma za bezbednost HALO Corp. najavila je da će oko 1.000 pripadnika vojske, policije i medicinskih stručnjaka započeti vežbe koje bi trebalo da ih upoznaju sa svim detaljima eventualne apokalipse koju će predvoditi zombiji u okviru godišnjeg anti terorističkog samita koji će biti održan u oktobru – prenosi Military Times.

Učesnici će biti uprilici da nauče kako da izađu na kraj sa svetskom zombi panedmijom u kojoj će ljudi postati nasilni i mentalno nestabilni. Zombiji će ovom prilikom preplaviti ulice San Dijega u pokušaju da savladaju pripadnike vojske i medicinskih službi.

Ovaj trening zakazan je nakon što je termin „zombi apokalipsa“ postao toliko popularan na Internetu, a nekoliko vladinih sektora već je objavljivalo izveštaje na tu temu.

Početkom godine služba unutrašnje bezbednosti poslala je izveštaj u kom se kaže da „zombiji dolaze“ kao deo kampanje koja za cilj ima da se građani pripreme za pravu katastrofu koja bi mogla da usledi u bliskoj budućnosti.

Kako ne bi došlo do zablude na svetskom nivou, predstavnici Centra za kontrolu i prevenciju zaraza, izjavili su za Huffington Post da zombiji nisu stvarni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: