Monako: joyMe zvezda izložbe jahti (FOTO)

Čuvena izložba jahti u Monaku završila se 24. septembra i veličanstvene jahte koje su tokom vikenda bile usidrene u prelepoj marini u Monaku, isplovile su na sve četiri strane sveta.

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2011.

15:00

Default images

Zvezda izložbe bila je 50 metara dugačka jahta „’joyMe“. Jahta u vlasništvu predsednika i osnivača kompanije Zepter International, Filipa Ceptera koji je delimično učestvovao i u njenom projektovanju kako bi oslikao sopstveni životni stil koji je u savršenoj ravnoteži između relaksacije, zadovoljstva i poslovnog uspeha..

„’joyMe“ je bila u žiži interesovanja tokom izložbe i privukla je reporterske ekipe i novinare iz svih krajeva sveta, kao što su TF1 iz Francuske, Fashion TV, Gazette De Monaco, RTL, TV Prima iz Češke, Yachts Russia, Luxury Magazine Rich & Famous iz Rumunije, kao i izveštače iz Austrije, balkanskih zemalja i mnogih drugih svetskih medija.

Tokom prezentacije jahte prikazana je i modna revija Zepter Style, Svetlane Livadnaje i Catalin Botezatu.

Više fotografija jahte joyMe i modne revije pogledajte u našoj Galeriji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: